Obsessive Plus Size Sort Mønstret Bodystocking

DKK 279,00

  • Elegant mønstret bodystocking
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Gennemsigtig med dyb udskæring i ryggen
  • Plus size svarer til str. XL/XXL

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E31714 Kategorier: , , , , ,

Obsessive plus size sort mønstret bodystocking

Flot og forførende bodystocking fra Obsessive. Den tætsiddende dragt har et gennemsigtigt look med et flot mønster. Den har desuden et frækt cut-out design ved armene og ryggen.

Obsessive plus size sort mønstret bodystocking er perfekt til dig der vil føle dig sexet og samtidig godt tilpas. Det strækbare og bløde materiale sikrer dig nemlig en behagelig pasform. Bodystockingen har trekvartærmer og høje snit ved benene.

Cut-out design med gennemsigtigt mønster

Bodystockingen har et afslørende cut-out design. Der er derfor bar hud ved ryggen og ved armene. Hele bodystockingen består derudover af et flot og gennemsigtigt mønster. Der er altså ikke meget, der skjules.

Obsessive plus size sort mønstret bodystocking har ligeledes et højt snit ved benene. Dette gør, at dine ben syner længere og at taljen samtidig fremhæves. Du bestemmer selv, om du vil bruge bodystockingen alene eller sætte den sammen med et par selvsiddende strømper.

Komfortabel pasform med Obsessive lingeri

Du kan roligt vælge denne tætsiddende bodystocking. Du vil nemlig både føle dig sexet og godt tilpas. Stoffet er nemlig ikke bare dejlig blødt, det er også meget strækbart. Det gør både dragten nem at tage på og af men også meget behagelig at have på.

En plus size størrelse fra Obsessive svarer til en XL/XXL, der passer dig der normalt bruger en 42-44. Med lingeri fra Obsessive får du et produkt, der er kvalitetstjekket, og som du kan få mange nydelsesfulde stunder med.

Vægt51 g
Størrelse

XL/XXL

Materiale

90% nylon, 10% elastan

Farve

Sort

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

  • Elegant mønstret bodystocking
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Gennemsigtig med dyb udskæring i ryggen
  • Plus size svarer til str. XL/XXL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Plus Size Sort Mønstret Bodystocking”