Obsessive Plus Size Catsuit

DKK 189,00

  • Flot catsuit med blondemønster
  • Blondedetaljer ved lår imiterer strømper
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. XL/XXL

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E30379 Kategorier: , , ,

Obsessive plus size catsuit – forførende blonder

Med dette Obsessive plus size catsuit er du klar til en uforglemmelig fræk aften. Det tætsiddende og gennemsigtige catsuit er prydet med feminine og smukke blondedetaljer, der skaber en optisk slankende effekt.

Som en ekstra fræk detaljer er dette catsuit bundløst, så du kan beholde det forførende lingeri på hele aften. Catsuitet er lavet i et meget strækbart materiale, der gør det nemt at få det tætsiddende outfit på samt dejlig behageligt at bære.

Skab en uforglemmelig aften

Du vil uden tvivl forføre din partner med dette Obsessive plus size catsuit, der vil være den perfekte start på en uforglemmelig aften. Det tætsiddende lingeri kan sagtens bæres under dit normale tøj og være en velkommen og særlig fræk overraskelse.

På grund af materialets blødhed og elasticitet er det utrolig behageligt at bære. Derudover er blondemønsteret designet, så det giver en slankende effekt. Du vil føle dig godt tilpas samtidig med, at du udstråler sensualitet.

Frækhed og komfort går hånd i hånd

Obsessive tror på, at frækhed og komfort kan gå hånd i hånd. Og det beviser de også igen og igen med deres utrolig frække designs, der ikke bare ser sexet ud, men som også føles utrolig sensuelle at have på. Det strækbare materiale gør, at dragten følger din kropsform uden at stramme eller irritere.

Denne model er en XL/XXL, der svarer til en 42-44. Du kan måle dig og se, om dette er den rigtige størrelse til dig. En XL/XXL fra Obsessive svarer til et taljemål mellem 85-100 cm samt et hoftemål mellem 105-125 cm.

Vægt144 g
Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Farve

Sort

Størrelse

XL/XXL

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

  • Flot catsuit med blondemønster
  • Blondedetaljer ved lår imiterer strømper
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. XL/XXL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Plus Size Catsuit”