Obsessive Plus Size Catsuit med Strømper

DKK 259,00

  • Afslørende catsuit med flotte detaljer
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Strømper er forbundet med elastiske stropper
  • Plus size svarer til str. XL/XXL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E30380 Kategorier: , , , , , GTIN: 5901688211090

Obsessive plus size catsuit med strømper

Vælg dette outfit til en fræk aften hvor der skal skrues helt op for lidenskaben. Du vil føle dig lige så sexet, som du ser ud i dette tætsiddende Obsessive plus size catsuit med strømper. Outfittet er fyldt med frække detaljer, der både pynter og former.

Catsuittet består af en gennemsigtig top med bånd i taljen med sløjfe og blomstrede blondemønster. Det samme mønster gør igen ved strømpernes kant, der forbindes med toppen med elastiske sorte bånd.

Frække detaljer der flatterer

Obsessive skaber designs, der former og fremhæver din fordele. Derfor er toppen også med til at skabe en optisk slankende effekt. Dette sker på grund af det sorte bånd ved taljen og det blomstrede blondemønster ved maven.

Begge dele er med til at fremhæve taljen og dermed gøre, at du føler dig både smuk og sexet. Obsessive plus size catsuit med strømper er derudover lavet i et meget strækbart materiale, der gør, at den følger dine former uden at stramme.

Lækker kvalitet der giver god pasform

Catsuittet er fremstillet af et materiale, der består af 90% nylon og 10% elastan. Dette materiale er ikke bare ekstra fleksibelt, det føles også dejlig blødt. Materialet og dets kvaliteter giver derfor dig en behagelig pasform, der gør, at du kan bære dragten, lige så længe du ønsker.

En plus size fra Obsessive svarer til en XL/XXL eller str. 42-44. Du kan med fordel måle talje og hofte for at se, hvordan størrelsen passer dig. Størrelsen passer et taljemål mellem 85-100 cm og et hoftemål mellem 105-125 cm.

Vægt85 g
Farve

Sort

Størrelse

XL/XXL

Materiale

90% nylon, 10% elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Afslørende catsuit med flotte detaljer
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Strømper er forbundet med elastiske stropper
  • Plus size svarer til str. XL/XXL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Plus Size Catsuit med Strømper”