Obsessive Plus size Catsuit med Hofteholder

DKK 209,00

  • Sort catsuit med hofteholder
  • Hulmønster med optisk slankende effekt
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. XL/XXL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E30381 Kategorier: , , , , GTIN: 5901688207406

Prøv det frække Obsessive plus size catsuit med hofteholder

Dette gennemsigtige catsuit har et unikt design, der både forfører og former. Det frække Obsessive plus size catsuit med hofteholder er det perfekte outfit til en aften med romantik og forførelse. Det lækre materiale vil følge din kropsform, mens designet fremhæver og former dine fordele.

Materialet er strækbart og blødt, så du føler dig virkelig godt tilpas i det tætsiddende lingeri. Det gør samtidig også, at du nemt og hurtigt kan hoppe i den frække sag. Du behøver endda slet ikke at tage den af igen, da du med fordel kan bære den uden trusser og nyde den som en fræk bundløs catsuit.

Frækt design der former din krop

Det sorte catsuit er gennemsigtigt, og overlader derfor ikke meget til fantasien. Derudover er det prydet med et frækt huldesign på både lår og talje. Hullerne bliver mindre langs taljen, hvilket giver en slankende illusion, der fremhæver din talje.

Det samme er gældende ved hullerne på lårene, der ligeledes bliver mindre. Det smarte design gør, at det frække Obsessive plus size catsuit med hofteholder viser dine fordele frem på den bedste måse samtidig med, at du føler dig godt tilpas i det bløde og strækbare materiale.

Oplev komfort og kvalitet med lingeri fra Obsessive

Med et Obsessive plus size catsuit med hofteholder kan du være sikker på en god pasform, der gør, at du også vil føle dig lige så sexet, som du ser ud. Det er nemlig vigtigt, at dit lingeri giver komfort – det synes de hvert fald hos Obsessive, og vi kunne ikke være mere enige.

Denne model fås i en XL/XXL størrelse svarende til en str. 42-44. Mål gerne dig selv og se om denne størrelse passer til dig. En XL/XXL størrelse fra Obsessive svarer til et taljemål på 85-100 cm og et hoftemål på 105-125 cm.

Vægt144 g
Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Farve

Sort

Størrelse

XL/XXL

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

  • Sort catsuit med hofteholder
  • Hulmønster med optisk slankende effekt
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. XL/XXL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Plus size Catsuit med Hofteholder”