Obsessive Plus Size Bodystocking med Mønster

DKK 209,00

  • Flot bundløs bodystocking med mønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Gennemsigtig med dyb udskæring
  • Plus size svarer til str. 42-44

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E29763 Kategorier: , , , , , GTIN: 5901688217290

Obsessive plus size bodystocking – flot og forførende mønster

Denne smukke bodystocking fra Obsessive er perfekt til den forførende aften, du har i tankerne. Den afslørende dragt er lavet af et gennemsigtigt net materiale, og er samtidig prydet med et smukt mønster både foran og bagpå.

Obsessive plus size bodystocking har en dyb udskæring der viser din barm frem, og er også bundløs, hvilket kun gør den endnu frækkere. Det elastiske materiale sikrer dig en god og behagelig pasform.

Smukke detaljer og flatterende pasform

Med denne bodystocking får du ikke bare et afslørende outfit. Det gennemsigtige materiale byder nemlig også på en smuk dekoration. Foran dækkes maven og brysterne af et blomsterlignende mønster. Bagpå prydes ryggen af et mønster, der ligner vinger.

Da denne Obsessive plus size bodystocking er bundløs, behøver du ikke at tage den af, når aften for alvor kommer i gang. Derfor kan både du og din partner også nyde bodystockingen hele aften. Materialet vil føles dejlig blødt mod huden, og dets strækbare egenskaber gør dragten behagelig at have på.

Behagelig kvalitet fra Obsessive

Med sexet lingeri fra Obsessive kan du være sikker på en behagelig kvalitet, der gør, at du føler dig mindst lige så fræk og sexet, som du ser ud. Det behagelig kvalitet sikrer dig en god pasform, og gør, at du føler dig godt til pas.

Modellen fås i en plus size størrelse, der svarer til en størrelserne 42-44. Du kan måle dig selv for at se om størrelsen passer dig. Plus size svarer til et taljemål mellem 85-100 cm og et hoftemål mellem 105-125 cm. Modellen fås også i en onesize størrelse svarende til str. 34-40.

Vægt51 g
Farve

Sort

Størrelse

XL/XXL

Materiale

90% nylon, 10% elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Flot bundløs bodystocking med mønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Gennemsigtig med dyb udskæring
  • Plus size svarer til str. 42-44

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Plus Size Bodystocking med Mønster”