Obsessive Plus Size Bodystocking i Net

DKK 169,00

  • Kinky net bodystocking
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Uden knapper eller snøre
  • Fås i str. XL/XXL

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E31318 Kategorier: , , ,

Prøv denne frække Obsessive plus size bodystocking i net

Denne frække net bodystocking er det perfekte outfit til en hed aften med din partner. Obsessive plus size bodystocking i net lader ikke meget være op til fantasien, og du vil udstråle sexappeal.

Det afslørende net materiale som denne bodystocking er lavet i, er ekstra strækbart, så du nemt kan få den af og på. Det elastiske materiale sikrer samtidig en god og behagelig pasform, så du kan bære dragten, lige så lang tid du ønsker det.

Forførende og kinky design

En Obsessive plus size bodystocking i net er et forførende og kinky design, der viser alle dine fordele frem på frækkeste vis. Bodystockingen har lange ærmer og et højt snit ved hofterne, der fremhæver og former. Bag på er der et pirrende stykke med bar ryg.

Den frække bodystock har hverken knapper, lynlås eller snører, der skal lukkes eller åbnes, og den er derfor utrolig nem at hoppe i, når lysten skulle melde sig. Brug den under dit almindelige tøj og lad den være en kinky overraskelse for din partner.

En behagelig kvalitet der sikrer en god pasform

Med lingeri fra Obsessive er du sikret en kvalitet, der giver dig en god og behagelig pasform. Deres materialer er altid meget elastiske, så du får lingeri, der former sig efter din kropsform. Dette er også gældende med denne bodystocking, der er lavet af 90% nylon og 10% elastan.

Denne plus size model er en størrelse XL/XXL, der svarer til størrelserne 42-44. En XL/XXL fra Obsessive svarer til et taljemål på 85-100 cm og et hoftemål på 105-125.

Vægt144 g
Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Farve

Sort

Størrelse

XL/XXL

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

  • Kinky net bodystocking
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Uden knapper eller snøre
  • Fås i str. XL/XXL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Plus Size Bodystocking i Net”