Obsessive Plus Size BH Sæt i Rød

DKK 399,00

 • Et frækt lingerisæt i rød
 • Indeholder BH, g-streng og hofteholder
 • Justerbare stropper og snører
 • Fås i str. XXL

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E30861 Kategorier: , , , Tag:

Forførende Obsessive plus size BH sæt

Lad dig forføre af dette Obsessive plus size BH sæt. Det uimodståeligt frække lingerisæt i rød er perfekt til dig, der planlægger en særlig hed aften med din partner. Den røde farve gør det naturligvis til det perfekte julelingeri, men det kan skam også sagtens hives frem resten af året.

Lingerisættet indeholder en BH, g-streng og hofteholder. Både hofteholder og BH er pyntet med et gennemsigtigt blondemønster samt en fin lille sløjfe. Denne pluz size model findes i størrelsen XXL, der svarer til en størrelse 44.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Designet til dine former

Dette lingerisæt fra Obsessive er designet, så det fremhæver dine former på den smukkeste måde. Derfor har du også mulighed for at justere og tilpasse sættet, så det sidder godt på dig. Både BH og hofteholder har stropper, der kan justeres. BH’en er med pudder, så dine bryster løftes.

Derudover kan BH’ens lukning også tilpasses, mens hofteholderen lukkes med snører bag på, så du kan få den til at sidde perfekt på dig. Disse justerbare elementer kombineret med et strækbart materiale gør, at du opnår den bedste pasform med et Obsessive plus size BH sæt.

Komfortabelt lingeri til kvinder

Lingeri fra Obsessive er designet med din komfort i tankerne. Det nytter ikke noget at du ikke føler dig tilpas i det frække lingeri, da det netop er meningen at du skal føle dig sexet som aldrig før. Derfor producerer mærket lingeri til kvinder, der føles lige så godt som det ser ud.

Det strækbare og bløde materiale giver dig den optimale komfort, der kan tilpasses til lige præcis din kropsform med de justerbare stropper og lukninger. Dette Obsessive plus size BH sæt passer til et taljemål på 90-100 cm, et hoftemål på 110-120 cm og et brystmål på 100-115 cm. Husk på, at materialet er meget strækbart, og at BH og hofteholder kan tilpasses.

Vægt235 g
Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Farve

Rød

Størrelse

XXL

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

 • Et frækt lingerisæt i rød
 • Indeholder BH, g-streng og hofteholder
 • Justerbare stropper og snører
 • Fås i str. XXL

Læs Mere

1 anmeldelse af Obsessive Plus Size BH Sæt i Rød

 1. Lise

  Perfekt i størrelsen
  Var lidt spændt på om størrelsen nu også passede, med det gjorde den. Det sidder virkelig godt og der er god støtte i bh’en. Er også glad for hofteholderen der lige dækker det der irriterende mavestykke og gør at jeg bare føler mig mega fræk og sexet 😉

Tilføj en anmeldelse af varen