Obsessive Net Catsuit i Rød

DKK 199,00

  • Frækt rødt catsuit
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fleksible stropper forbinder strømperne
  • Størrelsen svarer til str. 34-40

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E29922 Kategorier: , , ,

Obsessive net catsuit i fræk rød farve

Har du en fræk aften i tankerne, så er dette outfit prikken over i’et. Der er ikke meget, der overlades til fantasien, når du trækker i denne Obsessive net catsuit. Dragten er gennemsigtig, og har et fint mønster langs kanterne.

Det samme mønster går igen ved strømpekanterne, der forbindes med resten af elastiske stropper. Du kan uden problemer bære dragten uden trusser, hvilket kun vil gøre det endnu frækkere.

Gennemsigtig, tætsiddende og afslørende

Den røde dragt har en tætsiddende pasform, der er ekstra afslørende på grund af det gennemsigtige net materiale. Kombinationen af toppen og strømperne giver et ekstra frækt look, der nemt kan fuldendes med et par høje hæle.

Den bundløse dragt kan fint bæres uden trusser, men du kan også matche den med et par røde trusser. Du kan uanset, hvad hurtigt gøre denne dragt til din egen – og forføre din partner som aldrig før.

God komfort med lingeri fra Obsessive

Med lingeri fra Obsessive er du garanteret god kvalitet og en behagelig pasform. Obsessive net catsuit er derfor lavet i et strækbart materiale, der gør det nemt at tage dragten af og på. Det fleksible materiale betyder også, at catsuittet følger dine former uden at stramme.

Catsuittet kommer i en størrelse onesize S-L, hvilket vil sige, at den passer størrelserne 34-40. Du kan også måle dig selv, for at se om størrelsen passer dig. Dragten passer et taljemål mellem 60-85 cm og et hoftemål mellem 90-105 cm.

Vægt76 g
Materiale

90% nylon, 10% elastan

Farve

Rød

Størrelse

Onesize S-L

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

  • Frækt rødt catsuit
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fleksible stropper forbinder strømperne
  • Størrelsen svarer til str. 34-40

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Net Catsuit i Rød”