Obsessive Mønster Catsuit

DKK 269,00

  • Catsuit med afslørende detaljer
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Dragten er bundløs
  • Onesize svarer til str. S-L

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E26758 Kategorier: , , , ,

Obsessive mønster catsuit – oplev alle de frække detaljer

Oplev dette Obsessive mønster catsuit, der er fyldt med frække detaljer, der former og fremhæver alle dine fordele på smukkeste vis. Onepiece dragten har et gennemsigtigt mønster, og dækker maven med snørelignende snore.

Halterneck toppens mange stropper danner en forførende racerback bag på, og efterlader en stor del af ryggen bar. Strømperne forbindes med sorte og elastiske stropper, der går ned til et hulmønster ved strømpekanten.

Et afslørende outfit

Dette Obsessive mønster catsuit dækker ikke meget – og det er lige præcis, som det skal være. Dette outfit er til de aftner, hvor der skal skrues op for lidenskaben. Vi er ret sikrer på, at din partner ikke vil kunne holde fingrene fra dig særlig længe, når du først viser dig frem i dette afslørende outfit.

Catsuittet har flere detaljer, der fremhæver dine fortrin og former dem på den bedste måde. Net mønsteret ved maven giver for eksempel en optisk slankende effekt, da det markerer siderne og din talje. Det samme er gældende for hulmønstreret ved strømpekanten.

En behagelig kvalitet fra Obsessive

Selvom outfittet er tætsiddende og afslørende, vil du føle dig godt tilpas. Obsessive skaber nemlig alle deres designs i strækbare og bløde materialer, der smyger sig til din krop og former uden at stramme eller irritere.

Størrelsen onesize svarer til størrelserne S-L eller 34-40. Du kan med fordel måle din hofte og talje for at se, hvordan størrelsen vil passe dig. Størrelsen passer et taljemål mellem 60-85 cm og et hoftemål mellem 90-105 cm.

Vægt84 g
Farve

Sort

Størrelse

Onesize S-L

Materiale

90% nylon, 10% elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Catsuit med afslørende detaljer
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Dragten er bundløs
  • Onesize svarer til str. S-L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Mønster Catsuit”