Obsessive Mixty Corsage og G-streng

DKK 349,00

  • Frækt undertøjssæt
  • Corsage med stropper
  • Matchende g-streng
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Obsessive Mixty – forførende sæt med corsage og g-streng

Oplev dette unikke og forførende undertøjssæt fra Obsessive. Med delikate blondemønstre og fine stropper indrammes kroppen, så dine fordele fremhæves på den smukkeste måde. Det pirrende outfit er den perfekte start på en hed aften med din partner.

Obsessive Mixty består af et blonde corsage med flotte stropper over maven. G-strengen har det samme blondemønster, der er på bh og corsagen. Hele sættet er lavet af et strækbart materiale, så du opnår en behagelig og flatterende pasform.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Et frækt lingerisæt udover det sædvanlige

Dette frække lingerisæt er perfekt til dig, der søger noget helt særligt. Obsessive Mixty er spækket med forførende detaljer, der gør den til et lingerisæt udover det sædvanlige. Din partner vil uden tvivl blive forført.

Bh’ens stropper kan justeres på ryggen, og det samme kan stropperne på corsagen. Du kan derfor let tilpasse sættet, så det sidder bedst på dig. Derudover gør det bløde og elastiske materiale, at du vil føle dig godt tilpas i det superfrække outfit.

Fantastisk pasform med lingeri fra Obsessive

Med lingeri fra Obsessive kan du være sikker på en blød og lækker kvalitet samt en pasform, der er flatterende og behagelig. Derfor er dette undertøjssæt også lavet i et strækbart materiale bestående af 90% polyamid og 10% elastan.

Materialet og designet af sættet er lavet med din komfort i tankerne. Det er nemlig vigtigt, at du føler dig lige så sexet, som du ser ud. Derfor er der også justerbare stropper på bh og corsage samtidig med, at de krydsende stropper over maven er placeret så din feminine form fremhæves.

Vægt132 g
Størrelse

S/M, L/XL

Farve

Sort

Indhold

2 dele

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Frækt undertøjssæt
  • Corsage med stropper
  • Matchende g-streng
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Mixty Corsage og G-streng”