Obsessive Miamor Half-Bra BH i sort

DKK 150,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Bh med halve skåle
  • Justerbar lukning og stropper
  • Lavet i strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Obsessive Miamor – en forførende half-cup bh

Prøv en bh der ikke skjuler dine mest forførende fortrin. Denne Obsessive Miamor er en såkaldt half-bra, hvor bh’ens skåle kun er halvt så store som på en normal bh. Dette giver et frækt udsyn til dine bryster, og vil uden tvivl blive en stor succes hos din partner.

Bh’en er pyntet med fine blondedetaljer på både stropper og bagstykke. Derudover er der en sød sløjfe foran. Du kan justere stropperne samt tilpasse lukningen, så du får den bedste pasform. Bh’en fås i størrelse S/M og L/XL.

Vis dine fortrin

Obsessive Miamor half-bra er perfekt til dig, der ønsker et stykke forførende lingeri. Bh’en er nem at matche med en flot trusse samt et par selvsiddende strømper. Mere skal der ikke til, før du er helt klar til en forførende aften.

Bh’en er med bøjle for at give god støtte, og der er ligeledes udtagelige puder i bh’en. Dette gør, at du kan få den bedste pasform, så bh’en sidder godt og viser dine bryster frem på en flot og forførende måde.

Find den rette pasform

Denne half-bra er lavet i et strækbart materiale bestående af 85% polyamid og 15% elastan, så den sidder behageligt. Derudover kan du vælge mellem en størrelse S/M (str. 34-38) eller L/XL (str. 40-42). Du kan med fordel måle dig selv for at finde den rette størrelse.

Størrelsen S/M svarer til en skålstørrelse mellem A-B samt en omkreds målt under brystet på 80-90 cm. Størrelse L/XL svarer til en skålstørrelse mellem B-C samt en omkreds på 90-100 cm. Obsessive laver lingeri i strækbare materialer og bløde kvaliteter for at give dig den bedste pasform og komfort.

Vægt127 g
Størrelse

S/M, L/XL

Farve

Sort

Materiale

85% polamid, 15% elastane

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Bh med halve skåle
  • Justerbar lukning og stropper
  • Lavet i strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Miamor Half-Bra BH i sort”