Obsessive Miamor Bundløse Trusser

DKK 89,00

  • Frække bundløse trusser
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Forførende design med stropper
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Miamor bundløse trusser fra Obsessive

Disse bundløse trusser fra Obsessive er perfekt, hvis du planlægger en ekstra fræk aften med din partner. Brug trusserne som en overraskelse og se det glædelige ansigtsudtryk, når din partner opdager den frække hemmelighed.

Miamor bundløse trusser er lavet i et ekstra strækbart materiale, der gør, at de følger din kropsform, og er yderst behagelige at have på. Trusserne kommer i størrelse S/M og L/XL. Brug dem alene eller kombiner dem med andet frækt lingeri fra det populære Obsessive.

Forførende og frækt design

Trusserne består af et forførende mønster af sorte bånd, der går igen på både for- og bagstykke. Der er ligeledes et enkelt blondemønster, der er smukt og elegant. Det klassiske design gør, at de kan kombineres med det meste lingeri.

Du kan med fordel bruge trusserne alene, men de kan også være en del af et frækt outfit med hofteholder, strømper og bh. De kan også bæres under en fræk babydoll negligé.

Ekstra god pasform

Obsessive laver lingeri, der sidder lige så godt, som det ser ud. Derfor er Miamor bundløse trusser også lavet af 85% polyamid og 15% elastan. Det giver dig nemlig et meget strækbart materiale, der gør dem behagelige at have på.

Du kan med fordel måle dig selv for at finde den rette størrelse. Størrelse S/M svarer til en str. 34-38 og et hoftemål mellem 90-100 cm. En størrelse L/XL svarer til str. 40-42 og et hoftemål mellem 100-110 cm.

Vægt70 g
Størrelse

S/M, L/XL

Farve

Sort

Materiale

90% nylon, 10% elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Frække bundløse trusser
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Forførende design med stropper
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Miamor Bundløse Trusser”