Obsessive Miamor Bundløs G-streng

DKK 89,00

  • Bundløs g-streng
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M, L/XL og XXL
  • Med elegant blondemønster

Læs Mere

S/M
S/M
L/XL
L/XL
XXL
XXL
Ryd

Obsessive Miamor bundløs g-streng

En bundløs trusse er en lille men yderst frækt tilføjelse til dig og din partners sexliv. Med Obsessive Miamor får du en bundløs g-streng, prydet med et smukt blondemønster, små flotte sten og en god pasform.

De frække trusser kan bruges under dit almindelige hverdagstøj, eller bruges som en del af et frækt outfit med strømper, hofteholder og matchende bh. Uanset hvad er vi sikre på, at den bundløse trusse vil være en klar succes.

En fræk overraskelse

En af de helt store fordele ved Obsessive Miamor trusserne er, at de kan være en yderst fræk overraskelse for din partner. Lad den bundløse g-streng være en hemmelighed, og nyd det overrasket og glædelig ansigtsudtryk din partner får, når han eller hun opdager den.

De er perfekte til en date, der skal have en særlig fræk afslutning eller til at sætte lidt krydderi på hverdagen. Du kan finde trusserne i forskellige størrelser, så du opnår den bedste pasform.

Komfortabel og forførende pasform

Obsessive skaber lingeri der ikke bare ser sexet ud, men som også får dig til at føle dig sexet. Derfor er der ikke blot fokus på flotte blondemønstre og små beklædningsstykker i deres design men også en komfortabel og god pasform.

De bundløse g-streng trusser er derfor lavet af et strækbart materiale bestående af 90% polyamid og 10% elastan. Det gør, at de sidder tæt uden at stramme og føles dejlig bløde mod huden. Du kan derudover vælge mellem størrelse S/M, L/XL og XXL, så du får en trusse, der passer til dig.

Vægt71 g
Farve

Sort

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Bundløs g-streng
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M, L/XL og XXL
  • Med elegant blondemønster

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Miamor Bundløs G-streng”