Obsessive Merossa Bundløse Trusser i sort

DKK 89,00

  • Frække bundløse trusser
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M, L/XL og XXL
  • Med flot blondemønster

Læs Mere

S/M
S/M
L/XL
L/XL
XXL
XXL
Ryd

Obsessive Merossa bundløse trusser

Disse bundløse trusser fra Obsessive er perfekte til dine frække stunder sammen med en partner. De er elegante, behagelige at have på og så gemmer de på en ekstra forførende hemmelighed.

Trusserne fås i størrelserne S/M, L/XL og XXL, og er derudover lavet i et blødt og strækbart materiale. Du vil derfor få et par trusser, der emmer af sex og forførelse samtidig med, at du kan føle dig godt tilpas i dem.

En fræk overraskelse

Lad Obsessive Merossa trusserne være en fræk hemmelighed. Trusserne kan uden problemer bæres under dit hverdagstøj eller under kjolen på en date. Hvis tingene udvikler sig, vil du kunne nyde et overrasket udtryk på din partners ansigt, når han eller hun opdager din lille hemmelighed.

Trusserne består af et bredt blondebånd med en fin detalje på bagsiden. Det klassiske design i sort gør, at de nemt kan bruges sammen med andet frækt lingeri. Brug dem for eksempel sammen med en blonde negligé eller som en del af et lingerisæt med hofteholder og strømper.

Perfekt pasform med lingeri fra Obsessive

Når du vælger lingeri fra Obsessive er du sikret en god og behagelig pasform. Derfor er disse Obsessive Merossa trusser også lavet af 90% polyamid og 10% elastan. Det giver dig nemlig et meget strækbart materiale, der er blødt og komfortabelt at have på.

Du kan måle dig for at finde den helt rigtige størrelse. Størrelse S/M svarer til str. 34-38 og et hoftemål på 90-100 cm. Størrelse L/XL svarer til str. 40-42 og et hoftemål på 100-110 cm. Størrelse XXL svarer til str. 44 og et hoftemål på 110-120 cm.

Vægt75 g
Størrelse

S/M, L/XL, XXL

Farve

Sort

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Frække bundløse trusser
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M, L/XL og XXL
  • Med flot blondemønster

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Merossa Bundløse Trusser i sort”