Obsessive Luiza G-streng

DKK 69,00

  • G-streng med mønster
  • Gennemsigtigt stof foran
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Luiza g-streng fra Obsessive

Med denne g-streng har du alt, hvad du behøver for at forføre din partner. Nogle gange er det simple det mest effektive – og vi kan godt garantere, at denne Luiza g-streng fra Obsessive vil være populær.

G-strengen har et helt simpelt forstykke, der er sort og gennemsigtigt. De tynde stropper fører dig til bagsiden, hvor trussen er pyntet med et virkelig flot og feminint blomstrede mønster.

Simpel men fræk

Den pyntede g-streng vil være det eneste, du har brug for, når det kommer til at skabe en fræk aften med din partner. Hvis du viser dig frem i denne lille sag og intet andet, ved din partner hvert fald godt, hvad klokken har slået.

Den lille detalje bagpå er med til at give trussen en ekstra fræk kant, der gør dem til mere og andet, end de trusser du render rundt i til hverdag. Trussen er perfekt for sig selv, men kan også kombineres med flere forskellige lingerikjoler fra Obsessive.

Find den rette størrelse

Luiza g-strengen fås i to størrelser. Størrelse S/M svarer også til str. 34-38. Størrelsen passer et hoftemål på 90-100 cm. Størrelse L/XL svarer til str. 40-42. Denne størrelse passer et hoftemål på 100-110 cm.

G-strengen er lavet af et meget strækbart materiale bestående af 94% polyamid og 6% elastan. Dette materiale sikrer dig en god og behagelig pasform, der gør, at du også føler dig godt tilpas i den lille trusse.

Vægt67 g
Størrelse

S/M, L/XL

Farve

Sort

Materiale

94% polyamid, 6% elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • G-streng med mønster
  • Gennemsigtigt stof foran
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Luiza G-streng”