Obsessive Luiza Bodystocking i Rød

DKK 169,00

  • Afslørende bodystocking med snore
  • Flot mønster ved brysterne
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Størrelse S/M svarer til str. 34-38

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E29353 Kategorier: , , ,

Obsessive Luiza bodystocking – afslørende og forførende

Giv din partner en kinky overraskelse med Obsessive Luiza bodystocking. Den afslørende sag efterlader ikke meget til fantasien – præcis som det skal være! Med fine stropper forbindes en lille trusse og BH prydet med blomstrede broderi.

Snorene samles på ryggen, hvor de bindes. Toppen lukkes ligeledes med bindesnore i nakken. Snorene gør det muligt at justere bodystockingen, så den sidder godt på dig. Derudover er hele dragten lavet i et strækbart materiale, der gør den komfortabel at have på.

En uimodståelig bodystocking

Denne Obsessive Luiza bodystocking er perfekt til dig, der leder efter et frækt outfit, der ikke bare er forførende men direkte uimodståeligt. Din krop indrammes af de mange snore, der går fra g-streng trussen op over maven og rundt om dine bryster.

De mange snore skaber opmærksomhed, og over maven giver de også en optisk slankende effekt. Dine bryster dækkes lige præcis af et smukt blomstrede mønster, der holdes fast af BH’ens trekantet form. Du kan tilpasse snorene både i nakken og på ryggen for at få den bedste pasform.

Fræk og komfortabel med Obsessive

Bodystockingen fra Obsessive er lavet i et strækbart materiale bestående af 94% polyamid og 6% elastan. Denne blanding er også lækker og blød, og du vil generelt føle dig godt tilpas i det afslørende outfit. Du kan derudover tilpasse bodystockingen med snorebåndene på ryggen og i nakken.

Størrelsen S/M svarer til størrelserne 34-38. Du kan måle dig for at se, om størrelsen vil passe dig. Størrelsen passer et brystmål på 80-90 cm, et taljemål på 60-75 cm og et hoftemål på 90-100 cm.

Vægt84 g
Farve

Rød

Størrelse

S/M

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Afslørende bodystocking med snore
  • Flot mønster ved brysterne
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Størrelse S/M svarer til str. 34-38

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Luiza Bodystocking i Rød”