Obsessive Lovica Korset og G-streng i Rød

DKK 339,00

  • Sæt med korset top og g-streng
  • Justerbare stropper
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Lovica korset og g-streng sæt fra Obsessive

Skab en uforglemmelig aften med dette Lovica korset og g-streng sæt fra Obsessive. Sættet består af en flot rød blondedekoreret korset top med justerbare BH-stropper og stropper til strømper. Derudover får du også en matchende g-streng trusse med.

Det brede blondestykke under brystet sammen med det gennemsigtige stof i siderne er med til at understrege og fremhæve din talje og dermed give en slankende effekt. Sættet fås i str. S/M og L/XL.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Sensuelt design med pikante detaljer

Leder du efter det perfekte frække outfit? Så behøver du ikke at lede længere. Lovica korset og g-streng er alt, hvad du behøver for at forføre din partner. Sættet har et klassisk og sensuelt design tilføjet ekstra pikante detaljer. Sættet fuldendes med et par matchende strømper.

Dine bryster bliver fremhævet på smukkeste vis i den blonde BH med bøjle. Dertil kan du justere stropperne på BH’en, så den sidder helt rigtigt på dig. Strømpestropperne kan ligeledes justeres. Sammen med det strækbare materiale sikrer det dig den bedste pasform.

Oplev den behagelige pasform

Du kan roligt vælge lingeri fra Obsessive. Deres produkter er underlagt kvalitetskontrol i produktionen, og der er generelt stort fokus på pasform i designet. Derfor har dette lingerisæt også flatterende detaljer og regulerbare stropper.

Sættet fås i to størrelser. Størrelse S/M svarer til str. 34-38. Størrelsen passer et brystmål på 80-90 cm, et taljemål på 60-75 cm og et hoftemål på 90-100 cm. Størrelse L/XL svarer til str. 40-42. Størrelsen passer et brystmål på 90-100 cm, et taljemål på 75-90 cm og et hoftemål på 100-110 cm.

Vægt 145 g
Størrelse

S/M, L/XL

Farve

Rød

Materiale

95% polyamid, 5 elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Sæt med korset top og g-streng
  • Justerbare stropper
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

X