Obsessive Lace Lingerisæt i 3 dele

DKK 349,00

  • Elegant lingerisæt
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Indeholder bh, g-streng og hofteholder
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Obsessive Lace lingerisæt – en klassiker

Dette Obsessive Lace lingerisæt i sort er forførende og elegant. De smukke blonder der pryder både bh, g-streng og hofteholder, gør sættet endnu mere sensuelt. Det er det perfekte outfit til en fræk aften med din partner.

Sættet indeholder bh, g-streng og hofteholder, er lavet i et strækbart og blødt materiale. Du vil føle dig supersexet, når først du iklæder dig det smukke lingerisæt. Fås i størrelse S/M og L/XL.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

En sikker vinder

Du går aldrig galt i byen med et sæt som dette. Det eneste du behøver, er et par klassiske strømper, og så er du klar. Du vil være uimodståelig, og der vil for alvor være lagt i kakkelovnen til en ekstra hed aften.

Bh’en har justerbare stropper, og lukningen kan ligeledes tilpasses din krop. Bh’en har også pudder, der løfter og fremhæver dine bryster. Hele sættet er skabt for at understrege din feminine skønhed.

Føl dig lige så sexet som du ser ud

Obsessive laver lingeri, der ikke bare ser godt ud, men som føles mindst lige så godt. Det betyder, at du kan føle dig godt tilpas, når du trækker i dette Obsessive Lace lingerisæt. Alle delene er lavet i et strækbart materiale, der gør, at det sidder tæt og følger din kropsform uden at stramme eller være ubehagelig.

Mål gerne dig selv for at finde den rigtige størrelse. Størrelse S/M (str. 34-38) svarer til en omkreds målt under brystet på 80-90 cm, et taljemål på 60-75 cm og et hoftemål på 90-100 cm. Størrelse L/XL (str. 40-42) svarer til en omkreds på 90-100 cm, et taljemål på 75-90 cm og et hoftemål på 100-110 cm.

Vægt154 g
Størrelse

S/M, L/XL

Farve

Sort

Indhold

3 dele

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Elegant lingerisæt
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Indeholder bh, g-streng og hofteholder
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Lace Lingerisæt i 3 dele”