Obsessive Korset og String i Rød

DKK 439,00

  • Lingerisæt med korset top og g-streng
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Regulerbare stropper og lukning
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: ,

Obsessive korset og string sæt i rød

Dette sæt er det ultimative frække outfit. Sættet udstråler lidenskab og forførelse, og du vil være helt uimodståelig, når du trækker i de sparsomme klæder. Obsessive korset og string består af gennemsigtigt mesh materiale og blonder.

Dertil er der elastiske stropper over brysterne, der former og fremhæver. Toppen går op i en halterneck, der kan justeres. Stropperne der skal forbindes med strømperne, er ligeledes regulerbare. På bagsiden har korsettoppen en flot snøre, der naturligvis også gør, at toppen kan tilpasses til din krop.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Det perfekte frække outfit

Uanset om det er valentinsdag, årsdag eller fødselsdag, er dette outfit det helt rigtige. Det kan også være, der bare skal ske noget nyt på en kedelig onsdag. Lige meget hvad kan vi godt love dig for, at Obsessive korset og string sætter gang i lidenskaben i soveværelset.

Du kan med fordel fuldende outfittet med et par matchende strømper med blonder. Den forførende snøre på bagsiden lægger op til et frækt forspil, hvor din partner får lov til at snøre dig op.

Oplev en god og behagelig pasform

Med dette Obsessive lingerisæt får du masser af muligheder for at regulere og tilpasse pasformen. Med justerbare stropper ved strømpeholderne og toppen er du sikker på, at alt sidder som det skal. Det samme er gældende med snørelukningen på toppen.

Dertil kan du vælge mellem to størrelser. Størrelse S/M eller str. 34-38 svarer til et brystmål mellem 80-90 cm, et taljemål mellem 60-75 cm og et hoftemål mellem 90-100 cm. Størrelsen L/XL eller 40-42 svarer til brystmålet 90-100 cm, taljemålet 75-90 cm og hoftemålet 100-110.

Vægt142 g
Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Farve

Rød

Størrelse

S/M, L/XL

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

  • Lingerisæt med korset top og g-streng
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Regulerbare stropper og lukning
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Korset og String i Rød”