Obsessive Intensa BH og G-streng

DKK 259,00

  • Matchende BH og trusser med blonder
  • BH har justerbare stropper og lukning
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Intensa BH og G-streng fra Obsessive

Dette lingerisæt er både sensuelt, feminint og ekstra frækt. De mange detaljer i sættet gør det særligt forførende, og gør det uden tvivl til en sikker vinder i soveværelset. Sættet består af BH og G-streng, der har matchende blonder og stropper, der danner et uimodståeligt lingerisæt.

Intensa BH og G-streng har blondedetaljer og er pyntet med sløjfer. BH’en har stropper, der går over brysterne og fremhæver der kurver. Trussen har ligeledes ekstra stropper, der på bagsiden danner et forførende mønster, der ender i en smuk sløjfe.

Pikante detaljer der forfører

Sættet er fyldt med smukke detaljer, der pynter, og som gør lingerisættet ekstra frækt. De tynde stropper der går over brystet, er en særlig pikant detalje, der fremhæver dine bryster yderligere.

Samtidig er det selvfølgelig også meget frækt, at blondemønsteret der dækker forsiden af trussen og BH’en, er en smule gennemsigtigt. De mange sløjfer på Intensa BH og G-streng fuldender det sensuelle og frække sæt.

Behagelig pasform og god kvalitet

Obsessive skaber lingeri der både ser godt ud, og føles godt at have på. Derfor er BH og trusser også lavet i et elastisk materiale. BH’en har også justerbare stropper samt en lukning, der kan tilpasses. Dette gør, at du kan få den bedste pasform.

Sættet fås i str. S/M og L/XL. S/M svarer til størrelse 34-38 og passer et brystmål på 80-90 cm og et hoftemål på 90-100 cm. L/XL svarer til størrelse 40-42 og passer til et brystmål på 90-100 cm og et hoftemål på 100-110 cm.

Vægt85 g
Størrelse

S/M, L/XL

Farve

Sort

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Matchende BH og trusser med blonder
  • BH har justerbare stropper og lukning
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Intensa BH og G-streng”