Obsessive Heartina Lingerisæt i 3 dele – Rød

DKK 375,00

  • Lingerisæt med BH, trusser og hofteholder
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Justerbare stropper og lukninger
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Heartina lingerisæt fra Obsessive

Overrask din partner med dette Heartina lingerisæt fra Obsessive. Sættet består af BH, trusser og hofteholder. Du vil opleve at sættet føles skønt at have på på grund af den bløde og strækbare kvalitet. Alle dele i lingerisættet er pyntet med fine og feminine detaljer.

Et gennemsigtigt blondemønster går igen på alle tre dele. Den todelte hofteholder indrammer på smukkeste vis din hofte. Både BH og hofteholder kan justeres i stropperne, og har regulerbar lukning bagpå. Foran sidder der et lille hjerte og sløjfe på BH og hofteholder.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Rød er lidenskabens farve

Det er en grund til, at rød er en populær farve, når det kommer til sexet lingeri. Rød er nemlig lidenskabens farve, og farven gør automatisk, at et lingerisæt som dette bliver endnu mere frækt og udfordrende. Sættet vil selvfølgelig være perfekt sammen med et par matchende røde strømper.

Brug Heartina lingerisæt til valentinsdag eller enhver anden dag hvor der skal skrues op for lidenskaben derhjemme. Vi kan godt garantere, at din partner ikke kan holde fingrene for sig selv, når du viser dig frem i dette outfit.

Behagelig pasform og kvalitet

Med de mange justerbare stropper og lukninger kan du opnå den bedste pasform. Derudover er sættet lavet i et strækbart materiale, der gør, at det er behageligt at have på og følger dine former. Du kan også vælge mellem to størrelser.

Størrelse S/M svarer til str. 34-38. Størrelsen passer et brystmål på 80-90 cm og et hoftemål på 90-100 cm. Størrelse L/XL svarer til str. 40-42. Størrelsen passer et brystmål på 90-100 cm og et hoftemål på 100-110 cm.

Vægt144 g
Størrelse

S/M, L/XL

Farve

Rød

Materiale

85% polyamid, 15% elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Lingerisæt med BH, trusser og hofteholder
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Justerbare stropper og lukninger
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Heartina Lingerisæt i 3 dele – Rød”