Obsessive Heartina Lingerisæt i 3 dele

DKK 379,00

 • Sæt med BH, trusser og hofteholder
 • Regulerbare stropper og lukninger
 • Lavet i et strækbart materiale
 • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Heartina lingerisæt i 3 dele fra Obsessive

Gør noget godt for dig selv – eller en partner – med dette Heartina lingerisæt i 3 dele fra Obsessive. Sættet vil uden tvivl give dig en følelse af sensuelt velvære, og du vil samtidig være uimodståelig. Sættet består af en BH, en g-streng trusse og en hofteholder.

Alle dele er fyldt med flotte og feminine detaljer som blonder, hjerter og sløjfer. Derudover er det lavet i et lækkert og blødt materiale, der samtidig er ekstra strækbart, så du kan opnå den bedste pasform.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Smukke og smarte detaljer

Den smukke bøjle BH har et let gennemsigtigt blondemønster på skålen og brede stropper, der går om i tyndere stropper på ryggen, hvor du også kan justere dem. Lukningen på BH’en kan reguleres, ligesom den kan på hofteholderen.

Hofteholderens stropper til strømper kan også justeres, så de passer til de strømper, du vælger skal fuldende dit outfit. Derudover har hofteholderen fine blonder på både forsiden og bagsiden. Trussen har et lille blondestykke foran, mens den bagpå består af et gennemsigtigt mesh materiale.

God pasform med den rigtige størrelse

Selv med de mange justerbare stropper og lukninger samt det strækbare materiale, er det selvfølgelig vigtigt, at du finder den rigtige størrelse. Det sikrer dig nemlig, at Heartina lingerisæt i 3 dele kan tilpasses, så det sidder helt som det skal på dig.

I størrelse S/M får du en størrelse, der også svarer til størrelserne 34-38. Denne størrelse passer også til et brystmål på 80-90 cm, et taljemål på 60-75 cm og et hoftemål på 90-100 cm. Størrelsen L/XL kan også kaldes en str. 40-42, og passer et brystmål på 90-100 cm, et taljemål på 75-90 cm og et hoftemål på 100-110 cm.

Vægt150 g
Størrelse

S/M, L/XL

Farve

Sort

Materiale

85% polyamid, 15% elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

 • Sæt med BH, trusser og hofteholder
 • Regulerbare stropper og lukninger
 • Lavet i et strækbart materiale
 • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

2 anmeldelser af Obsessive Heartina Lingerisæt i 3 dele

 1. Louise

  En virkelig god gave
  Købte det til kæresten og det var en stor succes. Størrelsen var helt rigtig og hun følte sig sexet. Hun så også helt vild fræk ud!

 2. Gitte

  Lingeri der gør dig i varm
  Gør dig selv en tjeneste og tag sættet på mens du går rundt derhjemme alene. Du vil føle dig virkelig lækker og det gjorde hvert fald mig helt vild i varmen. Kæresten fik en meget varm velkomst da han kom hjem 😉

Tilføj en anmeldelse af varen