Obsessive Heartina Korset og G-streng

DKK 479,00

 • Sæt med korsettop og trusser
 • Justerbare lukning og stropper
 • Lavet i et strækbart materiale
 • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Sæt med korsettop og trusser
 • Justerbare lukning og stropper
 • Lavet i et strækbart materiale
 • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Beskrivelse

Heartina korset og g-streng fra Obsessive

Dette feminine og frække Heartina korset og g-streng sæt er perfekt til din frække aften. Sættet består af en korsetlignende top med snøre i ryggen samt stropper til strømper forneden. Den dertilhørende trusse har matchende blonder på bagstykket.

Sættet har masser af muligheder for tilpasning, så du kan få det til at sidde helt rigtigt på dig. Toppen har bøjle BH og gennemsigtige blonder, der dækker brysterne og et stykke af maven. Bagpå er der ligeledes blonder såvel som en forførende snørelukning.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Regulerbar for god pasform

Det er selvfølgelig vigtigt, at du kan opnå den helt rigtige pasform for, at du føler dig forførende og sexet i dette Heartina korset og g-streng sæt. Derfor er der også mange muligheder for at justere pasformen. Snørelukningen bagpå kan for eksempel nemt tilpasses, så toppen sidder helt rigtigt på dig.

Derudover kan toppens stropper også reguleres. Stropperne til strømper kan selvfølgelig også justeres, så de passer til de strømper, du vælger at fuldende dit frække look med. Sammen med det strækbare materiale giver disse justerbare detaljer dig den bedst mulige pasform.

Den rigtige størrelse til dig

Obsessive laver lingeri af høj kvalitet med en god pasform. Derfor kan du også få dette lingerisæt i to forskellige størrelser.  For at finde den størrelse der passer bedst til dig, kan du mål dig over brystet, taljen og hoften.

Størrelse S/M svarer til størrelserne 34-38. Denne størrelse passer et brystmål på 80-90 cm, et taljemål på 60-75 cm og et hoftemål på 90-100. Størrelse L/XL svarer til størrelserne 40-42. Størrelsen passer et brystmål på 90-100 cm, et taljemål på 75-90 cm og et hoftemål på 100-110 cm.

Detaljer
Vægt210 g
Størrelse

S/M, L/XL

Farve

Sort

Materiale

85% polyamid, 15% elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Obsessive Heartina Korset og G-streng

 1. Mie

  Super fræk!
  Er hel vild med korset-looket og de gennemsigtige blonder. Købte et par matchende strømper til og hele sættet er altså virkelig frækt! Det sidder samtidig ret godt og er også rart at have på.

Tilføj en anmeldelse af varen