Obsessive Håndledsmanchetter

DKK 99,00

  • Håndledsmanchetter med glimmer og sort blonde
  • Med aftagelig kæde
  • Lukkes med trykknapper
  • Behagelige at have på

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E31168 Kategorier: , Tag:

Gør legen frækkere med Obsessive håndledsmanchetter

Disse frække Obsessive håndledsmanchetter er perfekte til at gøre legen i soveværelset lidt mere spændende og kinky. De flotte manchetter er elegant designet med guldglimmer og sort blonde. Indersiden er dejlig blød, så det er behageligt at bære manchetterne.

De to håndledsmanchetter er sat sammen med en aftagelig kæde og de lukkes med trykknapper. Det gør dem lette at få af og på. Den aftagelige kæde gør også, at I kan bruge manchetterne på flere måder.

OBS! Nipple covers og g-streng er ikke inkluderet.

Sådan bruger du dine manchetter

Med et par Obsessive håndledsmanchetter kan I få mange frække timer til at gå i soveværelset. Manchetter er en let og elegant måde at skrue op for varmen, og de kan leges med på et utal af måder.

Brug dem til at binde hænderne sammen eller fikser din partner fast. I kan også eksperimenter med at binde hænderne sammen på ryggen eller at bruge manchetterne sammen med andet frækt udstyr. Prøv for eksempel at kombinere lidt blid bondage med et blindfold.

Forførende accessories fra Obsessive

Obsessive er kendt for deres lingeri til kvinder i lækker kvalitet og med god pasform. Men mærket har også et bredt sortiment af andet frækt udstyr, der med fordel kan bruges sammen med deres forførende beklædningsgenstande.

Du kan uden tvivl finde et frækt lingerisæt, bodystocking eller catsuit, der vil gå perfekt sammen med disse håndledsmanchetter. Lad de forførende accessories fra Obsessive åbne en verden af sensuelle og frække lege for dig og din partner.

Vægt134 g
Materiale

80% PU, 20% zinklegering

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Farve

Metallic med sort blonde

Oversigt

  • Håndledsmanchetter med glimmer og sort blonde
  • Med aftagelig kæde
  • Lukkes med trykknapper
  • Behagelige at have på

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Håndledsmanchetter”