Obsessive håndledsmanchetter med Blonde

DKK 99,00

  • Håndjern med glimmer og sort blonde
  • Lukkes med tre trykknapper
  • Bløde og strækbare
  • Aftagelig kæde

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E31169 Kategorier: , Tag: GTIN: 5901688228432

Prøv disse frække Obsessive håndjern

Gør legen i soveværelset endnu mere fræk med disse Obsessive håndjern. Håndjernene er pyntet med sølvglimmer og blonder, der giver dem et elegant og eksklusivt look. Kæden holder dem sammen, men kan også tages af.

Håndjernene er bløde og elastiske, hvilket gør dem dejlig behagelige at bære. Jeres leg kan derfor også fortsætte, så længe I ønsker uden problemer. De flotte håndjern lukkes med tre trykknapper, der er nemme og hurtige at lukke og åbne.

OBS! Nipple covers og g-streng er ikke inkluderet.

Sådan bruger I jeres håndjern

Med et par Obsessive håndjern kan I udforske en verden af fræk bondage leg. Mange par nyder at eksperimentere med blid bondage, og her er disse håndjern et perfekt sted at starte. De er lette at bruge, bløde at have på og har et flot og elegant design.

Den aftagelig kæde gør, at I kan bruge håndjernene på flere forskellige måder og variere jeres leg. Prøv for eksempel at binde din partner fast omkring noget, for at opleve en mere komplet følelse af fiksering. De kan også bruges sammen med et par ankelmanchetter.

Gør legen mere kinky med Obsessive

Det populære mærke Obsessive skaber lækre og forførende lingeri til kvinder. Deres lingerisæt, kostumer, bodystockings og catsuits er alle lavet i en komfortabel og blød kvalitet, der sikrer dig en god pasform.

I kan med fordel bruge disse håndjern sammen med et af de mange frække outfits fra Obsessive. Lad håndjernene fuldende det forførende lingerisæt. Så er der for alvor lagt i kakkelovnen til en sensuel aften i godt selskab.

Vægt134 g
Materiale

80% PU, 20% zinklegering

Farve

Metallic med sort blonde

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

  • Håndjern med glimmer og sort blonde
  • Lukkes med tre trykknapper
  • Bløde og strækbare
  • Aftagelig kæde

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive håndledsmanchetter med Blonde”