Obsessive Gennemsigtigt Catsuit

DKK 279,00

  • Gennemsigtigt catsuit i net
  • Dragten er bundløs
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. S-L

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E26760 Kategorier: , , , ,

Obsessive gennemsigtigt catsuit – en kinky dragt

Overrask din partner med dette kinky outfit. Et Obsessive gennemsigtigt catsuit vil uden tvivl være en succes hjemme i soveværelset. Det afslørende outfit består af et gennemsigtigt net materiale, der viser alle dine fordele frem – og så er det endda bundløst.

Den frække detalje gør, at du ikke behøver at bekymre dig om at skulle have dragten af igen, når din partner ikke længere kan hold fingrene fra dig. Dertil har dragten en lav udskæring både foran ved brystet og bagpå ved ryggen.

Få din partners fulde opmærksomhed

Det frække net materiale som Obsessive gennemsigtigt catsuit består af er både afslørende og kinky. Du vil helt sikkert have din partner fulde opmærksomhed, når du viser dig frem iført dette outfit.

En fordel ved den tætsiddende dragt er, at du nemt kan bære den under dit normale tøj. Du kan derfor gemme det frække catsuit som en overraskelse. På grund af dragtens bløde og elastiske kvalitet, vil den være behagelig at have på.

En blød kvalitet der skaber komfort

Frækt lingeri fra Obsessive er altid lavet af et strækbart og blødt materiale. Dette catsuit er lavet af en blanding af nylon og elastan. Materialet gør, at den tætsiddende dragt følger dine former uden at stramme.

Dragten fås i en onesize størrelse, der svarer til S-L. Du kan måle din talje og hofte for at se, hvordan størrelsen passer dig. Onesize passer til et taljemål mellem 60-85 cm og et hoftemål mellem 90-105 cm.

Vægt141 g
Farve

Sort

Størrelse

Onesize S-L

Materiale

90% nylon, 10% elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Gennemsigtigt catsuit i net
  • Dragten er bundløs
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. S-L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Gennemsigtigt Catsuit”