Obsessive Gennemsigtig Kjole

DKK 319,00

  • Flot gennemsigtig kjole
  • Tætsiddende kant i strækbart materiale
  • Store og løse ærmer
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Obsessive gennemsigtig kjole – overlad intet til fantasien

Denne bløde og gennemsigtige kjole er perfekt, når du vil overraske din partner med en uforglemmelig aften. Kjolen har en tætsiddende og elastisk kant forneden og en løs pasform for oven med store ærmer.

Obsessive gennemsigtig kjole er elegant og fræk på samme tid. På grund af kjolens pasform og strækbare materiale vil du føle dig godt tilpas samtidig med, at du vil være uimodståelig fræk. Kjolen fås i størrelse S/M og L/XL.

Smuk, blød og fræk kjole

Kjolen er til dig, der leder efter et frækt outfit, som også er elegant og komfortabelt. Kjolens tætsiddende kant gør, at din bagdel fremhæves, mens den gennemsigtige top viser dine bryster frem på en smuk måde.

Med en Obsessive gennemsigtig kjole får du et outfit lavet af et strækbart materiale. Materialet består af 90% polyamid og 10% elastan. Dette materiale er meget fleksibelt og føles samtidig dejlig blødt mod huden. Du kan uden problemer gå rundt i det sexet outfit hele dagen.

Behagelig kvalitet der sikrer god pasform

Lingeri fra Obsessive er altid en garant for en god pasform. Deres behagelig kvalitet sikrer dig bløde og strækbare materialer, der følger dine former uden at stramme. Denne kjole vil vise dine fordele frem på smukkeste vis samtidig med, at du føler dig godt tilpas.

Kjolen fås i to størrelser. En størrelse S/M svarer til størrelserne 34-38, mens størrelse L/XL svarer til størrelserne 40-42. Den elastiske kant forneden og det løse pasform foroven gør, at kjolen kan passes af mange forskellige størrelser og kropsforme.

Vægt271 g
Størrelse

S/M, L/XL

Farve

Sort

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Flot gennemsigtig kjole
  • Tætsiddende kant i strækbart materiale
  • Store og løse ærmer
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Gennemsigtig Kjole”