Obsessive Frivolla Lingeri Sæt i 4 dele

DKK 299,00

  • Lingerisæt i fire dele
  • Lavet i meget strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL
  • Flot blondemønster

Læs Mere

S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Frivolla lingeri sæt fra Obsessive

Med dette fantastisk sexede Frivolla lingeri sæt fra Obsessive i fire dele, er du klædt på til en fræk aften, du og din partner sent vil glemme. Sættet vil få dig til at emme af frækhed, og du vil uden problemer forføre din partner – han eller hun vil faktisk ikke kunne holde fingrene for sig selv.

Sættet består af en bh med et delikat blondemønster og forførende stropper foran på brystet, en blonde g-streng trusse, et forførende blondebælte til taljen samt matchende hofteholder.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Et elegant og forførende lingerisæt

Hele sættet er lavet i et elegant blondemønster. Alle dele er lavet i det samme elastiske materiale, der sikrer dig den bedste pasform. Både bh, hofteholder og taljebånd lukkes med en justerbar klips.

Bh’ens stropper kan ligeledes justeres, så den sidder helt rigtigt til dig. Med et Frivolla lingeri sæt får du kvalitet, god pasform og forførelse for alle pengene. Kombiner sættet med et par frække strømper, og du er helt klar.

God pasform med strækbare materialer

Lingeri fra Obsessive er kendt for en at have en fantastisk pasform. Dette kommer af deres veludførte designs lavet i et meget strækbart materiale bestående af 90% polyamid og 10% elastan.

Sættet fås i størrelserne S/M og L/XL også svarende til størrelserne 34-38 og 40-42. Mål gerne dig selv for at finde den rette størrelse. S/M svarer til taljemål 60-75 cm, hoftemål 90-100 cm og brystmål 80-90 cm. L/XL svarer til taljemål 75-90 cm, hoftemål 100-110 cm og brystmål 90-100 cm.

Vægt125 g
Størrelse

S/M, L/XL

Farve

Sort

Indhold

4 dele

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Lingerisæt i fire dele
  • Lavet i meget strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL
  • Flot blondemønster

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Frivolla Lingeri Sæt i 4 dele”