Obsessive Fræk rød kjole

DKK 235,00

 • Fræk rød kjole med blondedetaljer
 • Gennemsigtige blondedetaljer foran og bagpå
 • Hjertedetalje foran
 • Med BH-bøjle for ekstra støtte
 • Kommer med matchende g-streng

Læs Mere

Ryd

Vi anbefaler sammen med

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , GTIN: 5901688212431

Fræk rød kjole til en romantisk aften

En rød kjole som denne inviterer til en fræk og romantisk aften. Du kan med lethed forføre din partner, når du tager imod ham eller hende med kjolen på. Når du står i døråbningen, letpåklædt med den frække røde kjole på, så vil din partner helt sikkert være vild efter at rive den af dig. Denne røde kjole kommer med en matchende g-streng, så du får her hele sættet. Kjolen har udskæring med blonder foran og bagpå, og en lille hjertedetalje mellem brysterne. Kjolen kommer med bøjler, så din barm bliver støttet.

En sexet kjole der kan give jer lidt ekstra

Vi ved godt at den alligevel bare skal af igen, men der er altså bare noget tilfredsstillende ved at gøre noget ekstra for sin partner, og gøre sig ekstra lækker, når det står på en romantisk aften. Et nyt outfit, som fx en fræk rød kjole, kan gøre meget, både for din partners og din egen lyst, og for fantasien… måske kan denne kjole lægge op til nogle helt nye lege, som I ikke har bevæget jer ud i før? Kjolen kommer med g-streng, men du kan også bruge kjolen uden, og så er der fri adgang til at have kjolen på, mens I har sex.

En fin gennemsigtig blondekjole

En fræk rød kjole er næsten det eneste der skal til, for at sætte gang i jeres hede aften, vi ser dog mange, der bestiller vores kjoler og andet lingeri sammen med andet tilbehør, til de aftener, som skal være lidt ekstra intense. Kjolen her kan sagtens gøre sig godt, som en del af et rollespil med dominans og underkastelse, eller med bondage, og er du interesseret i at finde det helt rette tilbehør til dette, kan du med fordel se her: Bondage og BDSM hvor vi blandt andet har masker, blind folds, håndjern og bindereb.

En fræk rød kjole der kan gøre jer helt vilde i varmen

Udover at din partner vil elske at se dig i et nyt look, som senere skal tages af, så er det også bare en lækker oplevelse at se sig selv i noget frækt lingeri. Det kan være helt forfriskende at finde sin ekstra sexede side frem og virkelig føle sig godt tilpas og tiltrækkende overfor sin partner. Hvis kjolen ikke bliver flået af alt for voldsomt, så kan den sagtens bruges flere gange. Du skal blot vaske den i hånden eller ved maks 30 grader i en vaskepose.

Vægt 200 g
Farve

Rød

Materiale

85% polamid, 15% elastane

Oversigt

 • Fræk rød kjole med blondedetaljer
 • Gennemsigtige blondedetaljer foran og bagpå
 • Hjertedetalje foran
 • Med BH-bøjle for ekstra støtte
 • Kommer med matchende g-streng

Læs Mere

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
 • No products in the cart.