Obsessive Firella Lingeri Sæt i 3 dele

DKK 329,00

 • Forførende og elegant lingerisæt
 • Består af BH, g-streng og hofteholder
 • Lavet i et strækbart materiale
 • Fås i størrelse S/M og L/XL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Få en bedre oplevelse sammen med:

Et frækt Firella lingeri sæt fra Obsessive

Med dette Firella lingeri sæt er du klar til at forføre din partner som aldrig før. Lingerisættet består af en bh med en trekantede form og blondedetaljer på stropperne, en matchende g-streng trusse og hofteholder.

Hele sættet er lavet i det samme smukke blondemønster og i et strækbart materiale. Med lingeri fra Obsessive får du en god pasform, der får dig til at føle dig lige så sexet, som du ser ud.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Lækker og komfortabel kvalitet

Firella lingeri sættet er lavet i et blødt og strækbart materiale bestående af 90% polyamid og 10% elastan. Det elastiske materiale sikrer, at sættet sidder tæt og følger din kropsform uden at stramme eller være ubehageligt.

Derudover kan bh’ens stropper og lukning tilpasses. Det samme kan stropperne på hofteholderen. Obsessive laver designs, der fremhæver og former dine fordele. Derfor har hofteholderen en form, der både løfter din bagdel og fremhæver hofterne.

Find den rigtige størrelse

Lingerisættet fås i to størrelser. Du kan med fordel måle dig selv for at finde den rigtige størrelse. Størrelse S/M svarer til str. 34-38 samt en omkreds målt lige under brystet på 28-40 cm, et taljemål på 33-43 cm og et hoftemål på 33-43 cm.

Størrelse L/Xl svarer til str. 40-42 samt en omkreds på 31-43 cm, et taljemål på 35-45 cm og et hoftemål på 35-45 cm. Målene spænder bredt på grund af materialets elasticitet.

Vægt95 g
Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Farve

Sort

Størrelse

S/M, L/XL

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

 • Forførende og elegant lingerisæt
 • Består af BH, g-streng og hofteholder
 • Lavet i et strækbart materiale
 • Fås i størrelse S/M og L/XL

Læs Mere

1 anmeldelse af Obsessive Firella Lingeri Sæt i 3 dele

 1. HappyGirl

  Mit nyt go-to lingerisæt
  Det er hurtigt blevet mit go-to sæt når kæresten skal forkæles med noget ekstra frækt at se på. Har allerede nogle forskellige sæt i skuffen derhjemme, men må sige at det her er den nye favorit – både hos mig og ham. Eneste minus er at strømper ikke følger med – havde heldigvis allerede nogen der passede til.

Tilføj en anmeldelse af varen