Obsessive Emperita Undertøjssæt i 3 dele

DKK 229,00

  • Sæt med bh, g-streng og hofteholder
  • Flot blondemønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Forkæl dig selv med Obsessive Emperita undertøjssæt

Forkæl dig selv eller en du holder af med dette lækre Obsessive Emperita undertøjssæt. Sættet indeholder bh, trusser og hofteholder, smyger sig perfekt til din krop. Du kan tilpasse og justere både bh og hofteholder, så de sidder helt perfekt.

De justerbare stropper og lukninger er ikke det eneste, der sikrer dig en god og behagelig pasform. Undertøjssættet er nemlig også lavet i et meget strækbart materiale, der gør, at det vil sidde tæt og følge din kropsform uden, at det strammer eller bliver ubehageligt at have på.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Det perfekte sæt til forførelse

Obsessive Emperita undertøjssæt er et klassisk outfit, når det kommer til forførelse. De sorte blondemønster der pryder både bh, g-streng og hofteholder, er smukt og elegant, og kan nemt matches med et par strømper for at fuldende dit frække look.

For at give den bedste pasform er bh’en lavet i et blødt materiale med elastik under brystet. Stropperne på bh’en kan justeres på ryggen, og lukningen har tre led, så du får en behagelig og flatterende pasform. Stropperne på hofteholderen kan ligeledes justeres.

Føles lige så godt, som det ser ud

Du vil uden tvivl føle dig lige så sexet, som du ser ud takket være Obsessive Emperitas fantastiske pasform. Obsessive laver lingeri, som du føler dig godt tilpas i. Derfor er dette sæt også lavet i et materiale bestående af 90% polyamid og 10% elastan. Det sikrer dig nemlig et meget blødt og strækbart materiale.

Sættet fås i størrelse S/M og L/XL, der svarer til henholdsvis str. 34-38 og str. 40-42. Størrelse S/M svarer til en omkreds målt under brystet på 80-90 cm, talje på 60-75 cm og hofte på 90-100 cm. Størrelse L/XL svarer til en omkreds på 90-100 cm, talje på 75-90 cm og hofte på 100-110 cm.

Vægt133 g
Størrelse

S/M, L/XL

Farve

Sort

Indhold

3 dele

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Sæt med bh, g-streng og hofteholder
  • Flot blondemønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Emperita Undertøjssæt i 3 dele”