Obsessive Chiccanta BH Sæt i 3 dele

DKK 359,00

  • Sensuelt lingerisæt
  • Indeholder BH, g-streng og hofteholder
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tag:

Prøv det frække Obsessive Chiccanta BH sæt

Dette smukke lingerisæt fra Obsessive er frækt og elegant på samme tid. De delikate blonder der pryder både BH, g-streng og hofteholder, er sensuelle og feminine. Brug Obsessive Chiccanta BH sæt sammen med et par matchende strømper.

Lingerisættet er fyldt med små detaljer, der gør den helt store forskel. Det er derudover lavet i et strækbart materiale, så det sidder pænt og føles skønt. BH og hofteholder har selvfølgelig også regulerbare stropper, så du kan tilpasse dem til din krop.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Smukke blonder der pirrer

Det smukke blondemønster der går igen på BH, hofteholder og trusser, er utrolig pirrende og sensuelt. Det er en smule gennemsigtigt, men dækker også nok til. at det vækker nysgerrighed hos din partner.

På ryggen er der et fint blonde hjerte, der samler de krydsende stropper. Bagstykket af hofteholderen indrammer din bagdel med det flotte mønster. Med dette Obsessive Chiccanta BH sæt har du det perfekte outfit til en forførende aften i godt selskab.

Hvem siger sexet lingeri ikke kan være komfortabelt

Du bliver meget mere sexet, når du også føler dig sexet. Og det er altså nemmere at være fræk og forførende, når man også føler sig godt tilpas, i det man har på. Derfor laver Obsessive sexet lingeri, der føles mindst lige så godt, som det ser ud.

Lingeriet er lavet i et meget elastisk materiale, der følger dine former uden at stramme. Derudover har både BH og hofteholder justerbare stropper, så du kan få hele sættet til at sidde, som det skal. Du kan vælge mellem en størrelse S/M (str. 34-38) eller L/XL (str. 40-42).

Vægt132 g
Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Farve

Sort

Størrelse

S/M, L/XL

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

  • Sensuelt lingerisæt
  • Indeholder BH, g-streng og hofteholder
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Chiccanta BH Sæt i 3 dele”