Obsessive Catsuit med Symmetrisk Mønster

DKK 219,00

  • Sexet catsuit med mønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Tætsiddende pasform
  • Fås i onesize

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E24033 Kategorier: , , , , GTIN: 5901688206744

Obsessive catsuit – et forførende outfit

Dette stramme Obsessive catsuit er helt unikt. Det forførende outfit har en tætsiddende pasform, og består af et gennemsigtigt net dekoreret med et elegant og flot mønster på både ryg, mave og ben.

Dette Obsessive catsuit går op i en halterneck, og dækker helt ned til fødderne. Du skal dog ikke bekymre dig om at skulle hive den stramme sag af i en fart, da den selvfølgelig er bundløs – hvilket både er frækt og praktisk. Det forførende catsuit fås i str. S, M og L.

Oplev det smukke mønster

Det flotte mønster der pryder både forsiden og bagsiden af dragten, er ikke bare smukt i sig selv. Det er også strategisk placeret og udformet, så dine kvindelige former fremhæves bedst muligt.

Det tynde materiale lader ikke meget være op til fantasien, og der er frit syn til dine bryster. På grund af halterneck toppen har du en par ryg, der kombineret med den bundløse dragt vil gøre enhver partner helt vild i varmen.

Et tætsiddende outfit med en behagelig pasform

Et catcuit som dette er altid tætsiddende. Men på grund af et både blødt og elastisk materiale vil du opleve, at dragten er både rar og komfortabel at have på. Obsessive gør en dyd ud af at skabe sexede outfits, der både ser og føles lækre.

Materialet dragten er lavet af består af 90% polyester og 10% elastan. Denne blanding gør det meget strækbart. Dragten fås derudover i størrelserne S, M og L, der svarer til størrelserne 34-40.

Vægt78 g
Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Farve

Sort

Størrelse

S/M/L

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

  • Sexet catsuit med mønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Tætsiddende pasform
  • Fås i onesize

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Catsuit med Symmetrisk Mønster”