Obsessive Catsuit med Strømper

DKK 259,00

  • Tætsiddende og bundløst catsuit
  • Flotte detaljer der fremhæver og former
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. S-L

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E26761 Kategorier: , , , ,

Obsessive catsuit med strømper – en forførende heldragt

Dette Obsessive catsuit med strømper er perfekt til en forførende aften i godt selskab. Den smukke heldragt består af en gennemsigtig top med smukke detaljer sat sammen med strømper af elastiske sorte bånd.

Dragten er prydet med et blomstret blonde mønster ved maven samt ved strømpekanterne. Ved taljen er der et sort bånd med en sløjfe foran. De mange detaljer både pynter og former din krop, så du ser lige så fræk ud, som du føler dig i det tætsiddende catsuit.

Smukke og flatterende detaljer

Materialet som Obsessive catsuit med strømper er fremstillet af, er dejlig elastisk, og vil gøre det nemt at få den tætsiddende dragt på, og gør samtidig også, at du vil føle dig godt tilpas. Catsuittet vil nemlig hverken stramme eller irritere, men føles dejlig blødt mod huden.

Detaljerne på toppen er nøje designet for at skabe en flatterende og slankende effekt. De blomstrede detaljer ved maven samt båndet ved taljen fremhæver dine feminine form, og giver en optisk slankende virkning.

Oplev en behagelig pasform med Obsessive

Med frækt lingeri fra Obsessive er du garanteret en behagelig pasform. Derfor er denne afslørende dragt lavet i 90% nylon og 10% elastan. Materialet sikrer dig en god pasform, der følger dine former uden at stramme.

Catsuittet fås i en onesize svarende til størrelserne S-L. Mål gerne din talje og hofte for at se hvordan størrelsen passer dig. En onesize fra Obsessive passer et taljemål mellem 60-85 cm og et hoftemål mellem 90-105 cm.

Vægt141 g
Farve

Sort

Størrelse

Onesize S-L

Materiale

90% nylon, 10% elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Tætsiddende og bundløst catsuit
  • Flotte detaljer der fremhæver og former
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. S-L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Catsuit med Strømper”