Obsessive Catsuit med Huller

DKK 209,00

  • Catsuit med afslørende hulmønster
  • Bundløs og med open-cup
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. S-L

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E26762 Kategorier: , , , ,

Catsuit med huller fra Obsessive

Overlad intet til fantasien med dette catsuit med huller fra Obsessive. Catsuittet består af et tætsiddende netmateriale, der fuldendes af det ekstra frække hulmønster, der pryder både forsiden og bagsiden.

Hulmønsteret starter ved toppen, der består af en open-cup BH. Hullerne fortsætter herefter ned i en trekantet form mod vagina. Her er det selvfølgelig helt i tråd med designet, at catsuittet er bundløst. Mønsteret går ligeledes ned i en trekant bagpå.

Forførende hulmønster

Det forførende hulmønster er ikke bare utrolig frækt og kinky. Det giver faktisk også en optisk slankende effekt. Dette sker fordi hullerne bliver mindre ned mod maven og hofterne. Det samme gør sig gældende på bagsiden.

Du kan derudover forvente en behagelig pasform og følelse, når du iklæder dig dette catsuit med huller. Dragten er nemlig lavet af et blødt og strækbart materiale, der gør, den følger dine former uden at stramme eller irritere.

Strækbare materiale i høj kvalitet

Med frækt lingeri fra Obsessive får du altid høj kvalitet. Deres produkter kvalitetskontrolleres under produktionen og er lavet med din komfort i tankerne. Derfor er dette catsuit også fremstillet af et materiale bestående af 90% polyester og 10% elastan.

Størrelsen onesize svarer til størrelserne 34-40 eller S-L. Du kan måle dig for at se, hvordan størrelsen vil passe dig. Onesize passer til et taljemål mellem 60-85 cm og et hoftemål mellem 90-105 cm.

Vægt79 g
Farve

Sort

Størrelse

Onesize S-L

Materiale

90% polyester, 10% elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Catsuit med afslørende hulmønster
  • Bundløs og med open-cup
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Onesize svarer til str. S-L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Catsuit med Huller”