Obsessive Catsuit med Hofteholder

DKK 189,00

  • Tætsiddende catsuit med hofteholder
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S-L (onesize)
  • Flot og slankende hulmønster

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E24038 Kategorier: , , , ,

Et frækt catsuit med hofteholder

Oplev det frække catsuit med hofteholder fra Obsessive. Denne 2-i-1 løsning er perfekt til en forførende aften sammen med partneren. Dragten er tætsiddende, men er lavet i et meget elastisk og blødt materiale, der gør den virkelig behagelig at have på.

Dragten består er sort og let gennemsigtigt nylon, der er prydet med et forførende hulmønster ved både talje og lår. Hullerne bliver mindre langs taljen, hvilket skaber en slankende effekt. Vælg mellem størrelser fra S-XXL.

En pasform der passer

Selvom et catsuit som dette sidder tæt, skal du ikke være bekymret for, om du kan trække vejret. Dragten er lavet i et yderst fleksibelt materiale, der gør, at det smyger sig til din krops former uden, at du føler det bliver ubehageligt.

For mange kvinder er et catsuit med hofteholder en både sexet og praktisk løsning. Du får den samme frække effekt, som du kender fra strømper og hofteholder men uden, at du skal bøvle med besværlige hægter. Og så er den naturligvis bundløs, så du ikke skal have den af igen, når tingene for alvor udvikler sig.

Oplev den lækre kvalitet fra Obsessive

Med lingeri fra Obsessive får du både kvalitet, komfort og frækt design for alle pengene. Deres sortiment er bredt, og der er noget for enhver kvinde. Uanset hvilket lingerisæt, -kjole eller dragt du finder, vil den altid være designet, så du bedst muligt kan tilpasse og justere den.

Derudover er deres lingeri altid lavet i et strækbart og blødt materiale, så du kan føle dig godt tilpas, mens du forfører din partner. Denne frække dragt kommer i størrelserne S-XXL, og er ligeledes lavet i et materiale bestående af 90% nylon og 10% elastan.

Vægt134 g
Størrelse

S/M/L

Farve

Sort

Materiale

90% nylon, 10% elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Tætsiddende catsuit med hofteholder
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S-L (onesize)
  • Flot og slankende hulmønster

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Catsuit med Hofteholder”