Obsessive Catsuit med Garter

DKK 209,00

  • Tætsiddende catsuit
  • Smukt blondemønster der virker slankende
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i onesize svarende til str. S-L

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E24035 Kategorier: , , , , GTIN: 5901688207079

Bliv forført af det frække catsuit med garter

Dette catsuit med garter er perfekt til en aften i forførelsens tegn. Du vil være uimodståelig, når du hurtigt og nemt trækker i den tætsiddende dragt. På grund af det fleksible materiale vil det være ingen sag, og den vil smyg sig behageligt til dine former.

Dragten er dekoreret med et flot og feminint mønster, der er med til at give en optisk slankende effekt. Det skal selvfølgelig også nævnes, at dragten er bundløs, hvilket er perfekt, idet din forførelse uden tvivl hurtigt vil få tingene til at udvikle sig.

Et mønster der fremhæver

Det frække catsuit med garter omslutter din krop på smukkeste vis. Både bagpå og foran danner der sig et blondemønster, der er både feminint og praktisk. Det er nemlig meget nøje designet til at give en optisk slankende effekt, så du kan fremvise dine kurver på flotteste vis.

Ved benene er der lavet en markering midt på låret, der med et lille bart stykke og blonder imiterer et par selvsiddende strømper. Den tætsiddende dragt er en succes hos de fleste kvinder uanset kropsform, da det smukke blondemønster skjuler og fremhæver på den helt rigtige måde.

Obsessive – god pasform og høj kvalitet

Når du vælger frækt lingeri fra Obsessive, kan du godt regne med en både behagelig og flot pasform. Deres produkter er lavet i et yderst strækbart materiale, der både gør det nemt at få den tætsiddende dragt på og behageligt at bære den.

Det lækre catsuit med garter er lavet i et materiale bestående af 90% nylon og 10% elastan. Derudover kan du få den i størrelser fra S-XXL. Der skulle altså være gode muligheder for at finde den, der passer bedst til dig.

Vægt144 g
Materiale

90% nylon, 10% elastan

Farve

Sort

Størrelse

Onesize S-L

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

  • Tætsiddende catsuit
  • Smukt blondemønster der virker slankende
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i onesize svarende til str. S-L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Catsuit med Garter”