Obsessive Catsuit med Blonde- og Netmønster

DKK 289,00

  • Tætsiddende catsuit
  • Smukt mønster der fremhæver dine former
  • Lavet i strækbart materiale
  • Fås i onesize

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E24031 Kategorier: , , , ,

Prøv et Obsessive catsuit

Har du forførende planer i tankerne? Så er dette Obsessive catsuit måske det helt rigtige for dig. Den tætsiddende dragt smyger sig langs dine former, men du er garanteret en lækker oplevelse på grund af det strækbare materiale.

Find den rette størrelse til dig og vælg mellem størrelse small, medium og large. Uanset hvad vil det flotte mønster fremhæve dine kvindelige former, så du er klar til en fræk aften med din partner.

Smukt blonde- og netmønster

Det frække catsuit er ikke bare frækt, fordi det er tætsiddende. Det har også et smukt blonde- og netmønster, der fremhæver netop din krops fordele. Hvis det ikke skulle være nok, så er den også bundløs.

En bundløs dragt som denne er det perfekte outfit til en aften, hvor du vil forføre. Lad den bundløse feature være en velkommen overraskelse. Du vil føle dig godt tilpas på grund af det bløde og elastiske materiale.

En tætsiddende pasform der forfører

Med frækt lingeri fra Obsessive kan du være sikker på en god og behagelig pasform. Selvom et Obsessive catsuit er tætsiddende, vil du føle dig godt tilpas. Dragten fås nemlig i tre størrelser, og er lavet i et materiale, der er 90% nylon og 10% elastan.

Dette er med til at skabe en yderst strækbar dragt, der smyger sig tæt op ad din krop uden, at du føler den sidder alt for stramt. Det er nemlig vigtigt, at du føler dig lige så sexet, som du ser ud.

Vægt126 g
Materiale

90% nylon, 10% elastan

Farve

Sort

Størrelse

S/M/L

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

  • Tætsiddende catsuit
  • Smukt mønster der fremhæver dine former
  • Lavet i strækbart materiale
  • Fås i onesize

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Catsuit med Blonde- og Netmønster”