Obsessive Bundløs G-streng med Blonde i sort

  • Bundløs g-streng
  • Elegant blondemønster
  • Fås i str. S/M og L/XL
  • Lavet i strækbart materiale

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Obsessive bundløs g-streng

Er du på jagt efter en fræk overraskelse til din partner? Så er et par bundløse trusser fra Obsessive det perfekte valg. G-strengs trusserne har et enkelt blonde mønster og et tyndt bånd, der emmer elegance og frækhed.

De sorte trusser har en åben slids, der gør dem bundløse. Lad din partner opdage den frække hemmelighed. Trusserne kan bæres under dit normale tøj eller være en del af et lingeri sæt du helt selv kan sammensætte.

En forførende trusse

Frækt undertøj er en sikker vinder, når det kommer til forførende lege i soveværelset. Obsessive bundløs g-streng er en lille men yderst effektiv sag, når det kommer til at skrue op for varmen. Det enkelte design gør, at du uden problemer kan matche den med en BH, du allerede har i skabet.

Trussen kan også være en del af et frækkere outfit bestående af lingerikjole, hofteholder og strømper. Du kan skabe det look du ønsker, hvad end det blot består af dig og den bundløse g-streng eller andet forførende lingeri.

Pasform og kvalitet

Obsessive bundløs g-streng er lavet af et elastisk materiale bestående af 90% polyamid og 10% elastan. Det fleksible materiale er med til at sikre dig en god og behagelig pasform. Du kan vælge mellem størrelserne S/M svarende til str. 34-38 eller L/XL svarende til str. 40-42.

Du kan med fordel måle dig om hoften for at finde frem til den rigtige størrelse. S/M svarer til et hoftemål mellem 90-100 cm, mens L/XL svarer til et hoftemål mellem 100-110 cm.

Vægt70 g
Størrelse

S/M, L/XL

Farve

Sort

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Oversigt

  • Bundløs g-streng
  • Elegant blondemønster
  • Fås i str. S/M og L/XL
  • Lavet i strækbart materiale

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Bundløs G-streng med Blonde i sort”