Obsessive Bundløs Catsuit i Sort

DKK 229,00

  • Gennemsigtig catsuit med flot mønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Dragten er bundløs
  • Onesize svarer til str. S-L

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E26759 Kategorier: , , , , GTIN: 5901688209691

Obsessive bundløs catsuit – et afslørende outfit

Føl dig sexet og fræk som aldrig før i dette Obsessive bundløs catsuit. Det afslørende outfit består af et gennemsigtigt net materiale, der er prydet med et smukt mønster både foran og bagpå. Det har derudover en dyb udskæring, der fremhæver din barm.

Dragten er bundløs, så du skal ikke bekymre dig om at skulle have den af igen lige foreløbig. Materialet som catsuittet er lavet af, er til gengæld meget elastisk, så det er nemt at få dragten af og på. Materialet er også dejlig blødt, så det vil være behageligt at bære dragten – også i længere tid.

Smukke detaljer der forfører

Det der gør dette Obsessive bundløs catsuit outfit til noget helt særligt, er det smukke mønster, der pryder både forsiden og bagsiden. Foran dækker mønsteret maven og brysterne. Her har mønstreret blomsterlignende kvaliteter, der gør det smukt og feminint.

Bagpå ligner mønsteret vinger, og er placeret over skulderbladende. Det fine mønster giver en sensuel kvalitet til det ellers så vovet og kinky outfit. En perfekt balance der gør dragten både fræk, feminin og flot.

Tætsiddende pasform i behagelig kvalitet

Selvom dragten har en tætsiddende pasform, kan du forvente en behagelig kvalitet når du køber lingeri fra Obsessive. Det gør, at du uden problemer kan bære dragten hele aften – endda også hele dagen, hvis det skulle være det, du ønskede. Obsessive bundløs catsuit fås i en onesize størrelse svarende til str. S-L.

Størrelsen passer et hoftemål mellem 60-85 cm og et taljemål mellem 90-105 cm. Mål gerne din hofte og talje for at få et bedre billede a, hvordan størrelsen vil sidde på dig. Husk at det strækbare materiale vil følge dine former og tilpasse dragten din størrelse, hvad end du er tættere på small eller large.

Vægt78 g
Farve

Sort

Størrelse

Onesize S-L

Materiale

90% nylon, 10% elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Gennemsigtig catsuit med flot mønster
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Dragten er bundløs
  • Onesize svarer til str. S-L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Bundløs Catsuit i Sort”