Obsessive Bundløs Bodystocking i sort

DKK 189,00

  • Gennemsigtig og bundløs bodystocking
  • Designet til et fremhæve dine former
  • Lavet i et blødt og strækbart materiale
  • Fås i størrelse onesize S-L

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E30852 Kategorier: , , ,

Obsessive bundløs bodystocking – et kinky outfit

Sæt krydderi på hverdagen med denne Obsessive bundløs bodystocking. Det frække design overlader ikke meget til fantasien, og du vil uden tvivl kunne fange din partner i dit forførende spind med dette kinky outfit.

Med et utrolig strækbart og stærkt materiale har du en bodystocking, du let kan hoppe i, når lysten skulle melde sig. Og fordi den er bundløs, så behøver du ikke at bekymre dig om at skulle ud af den igen lige foreløbig. Bodystockingen fås i en størrelse S/M/L svarende til størrelserne 34-40.

Et forførende spind af detaljer

Med denne Obsessive bundløs bodystocking får du et unikt design, der mest af alt minder om et spindelvæv. Det flotte mønster pryder dragten på både for- og bagstykke. Designet er samtidig lavet, så dine smukke former fremhæves.

Mønsteret på maven er placeret, så det skaber en optisk slankende effekt. Det høje hoftesnit gør også, at dine ben virker længere. Og sidst men ikke mindst fremhæves brysterne af det flotte blondemønster og de krydsende stropper, der går rundt om halsen. Stropperne krydser igen på ryggen og giver et forførende flot snit.

Lækker og fleksibel kvalitet

Den smarte bodystocking fra Obsessive har hverken snører, lynlåse eller knapper, som du skal bøvle med. Den tætsiddende dragt er lavet i et meget fleksibelt materiale, der gør, at du let kan tage den på og af. Dragten vil følge dine former uden at sidde for stramt.

En størrelse S/M/L kan nærmest også kaldes en onesize, da den grundet det elastiske materiale spænder over mange størrelser. Størrelsen passer til et taljemål mellem 60-85 cm og et hoftemål mellem 90-105 cm.

Vægt134 g
Materiale

90% nylon, 10% elastan

Farve

Sort

Størrelse

Onesize S-L

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

  • Gennemsigtig og bundløs bodystocking
  • Designet til et fremhæve dine former
  • Lavet i et blødt og strækbart materiale
  • Fås i størrelse onesize S-L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Bundløs Bodystocking i sort”