Obsessive Bossy Nederdel og Bluse

DKK 350,00

  • Kostume med stram nederdel og bluse
  • Begge dele lavet i strækbare materialer
  • Nederdel i imiteret læder
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

Vi anbefaler sammen med:

Stram og fræk Obsessive Bossy nederdel og bluse

Tag styringen med dette frække og stramme sæt. Obsessive Bossy nederdel og bluse er et simpelt men yderst forførende kostume, der kan bruges i lige præcis jeres hedeste fantasi. Brug den imiteret lædernederdel og figursyet bluse til at lege bossy bibliotekar, sekretær eller lære. Mulighederne er mange, og det er kun jer, der sætter grænserne.

Sættet består af en hvid mavebluse, der sidder tæt og en stram nederdel i imiteret læder. Nederdelen har en slids foran og det rå look gøres komplet med den lange lynlås bagpå. Blusen har en lille åbning til ryggen og lukkes ved nakken. Kostumet fås i en størrelse S/M og L/XL.

OBS! Strømper er ikke inkluderet.

Vis hvem der bestemmer

Med Obsessive Bossy nederdel og bluse kan du vise din partner, hvem der bestemmer. Sættet er perfekt til jer, der elsker at udforske og eksperimentere med dominanslege. Nederdelen og blusen vil passe perfekt sammen med et spanskrør eller et andet redskab til afstraffelse.

Begge dele i sættet er lavet i et strækbart materiale, der gør det nemt at få af og på. Det gør samtidig også, at du får et kostume, der følger din kropsform uden at stramme. Du kan nemt tilføje strømper og høje hæle til dit Obsessive Bossy nederdel og bluse outfit som prikken over i’et.

Komfort og god pasform med Obsessive kostume

Med sexet lingeri og frække kostumer fra Obsessive er du altid garanteret et blødt og strækbart materiale. Den behagelig kvalitet er med til at sikre dig den bedste pasform, samt et outfit som du føler dig lige så lækker i, som du ser ud. Den stramme nederdel er derfor også lavet i et imiteret læder materiale, der kan strækkes.

En S/M (str. 34-38) svarer til et taljemål på 60-75 cm, et hoftemål på 90-100 cm og en omkreds målt lige under brystet på 80-90 cm. En L/XL (str. 40-42) svarer til et taljemål på 75-90 cm, et hoftemål på 100-110 cm og en omkreds på 90-100 cm. Mål derfor gerne dig selv for at finde den rigtige størrelse.

Vægt210 g
Materiale

90% nylon, 10% elastan

Farve

Nude, Sort

Størrelse

S/M, L/XL

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

  • Kostume med stram nederdel og bluse
  • Begge dele lavet i strækbare materialer
  • Nederdel i imiteret læder
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Bossy Nederdel og Bluse”