Obsessive Bodystocking med Rød Blonde

DKK 329,00

  • Afslørende bodystocking
  • Med røde og sorte blonder
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Billigst på PriceRunner
S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tag:

Fræk Obsessive bodystocking med rød blonde

Denne delikate lille sag overlader bestemt ikke meget til fantasien – og det er lige præcis, sådan det skal være. Med en Obsessive bodystocking med rød blonde vil du være uimodståelig og helt klar til en forførende aften i godt selskab.

Bodystockingen består af smukke blonde detaljer i rød og sort der dækker BH og trusser. De små blondestykker holdes sammen af sorte stropper med diskrete blondekanter. Bagsiden er nærmest helt bar, kun dækket af BH’ens stropper og røde blonder omkring g-strengen. Denne bodystocking fås i størrelse S/M og L/XL.

Afslørende lingeri der forfører

Bliv forført af den afslørende bodystocking. Vi er hvert fald sikre på, at din partner vil blive det, når først du iklæder dig den delikate blondesag. Denne Obsessive bodystocking med rød blonde er perfekt, hvis du planlægger en særlig sensuel aften.

Hele bodystockingen er lavet i et strækbart materiale, så du nemt kan tage den af og på. Den skal kun lukkes bagpå ved BH’en, og der er derfor heller ikke nogle besværlige snøre, knapper eller hægter, som du skal bekymre dig om.

Behagelig kvalitet sikrer god komfort

Når du køber lingeri fra Obsessive, kan du være sikker på, at dit sexede outfit føles lige så godt, som det ser ud. Obsessive laver lingeri i bløde og strækbare materialer, der følger din kropsform. Det giver dig både den bedst mulige pasform samt lingeri, der er behageligt at have på.

Du kan med fordel måle dig selv for at finde den rette størrelse til dig. En S/M (str. 34-38) svarer til et taljemål på 60-75 cm, et hoftemål på 90-100 cm og en omkreds under brystet på 80-90 cm. En størrelse L/XL (str. 40-42) svarer til et taljemål på 75-90 cm, et hoftemål på 100-110 cm og en omkreds på 90-100 cm.

Vægt120 g
Materiale

90% nylon, 10% elastan

Farve

Rød, Sort

Størrelse

S/M, L/XL

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

  • Afslørende bodystocking
  • Med røde og sorte blonder
  • Lavet i et strækbart materiale
  • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Bodystocking med Rød Blonde”