Obsessive Bodystocking i Net

DKK 169,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Kinky bodystocking i net
  • Lavet i et strækbart og holdbart materiale
  • Med flot bar ryg
  • Fås i onesize S-L

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E31317 Kategorier: , , , ,

En afslørende Obsessive bodystocking i net

Denne net bodystocking overlader ikke meget til fantasien, og det er lige præcis sådan, det skal være. Med en Obsessive bodystocking i net er du nemlig klar til en fræk aften – og din partner vil ikke være i tvivl, når først du viser dig i denne sag.

Det strækbare netmateriale sikrer, at dragten følger dine former og sidder behageligt uden at stramme. Derudover har Obsessive brugt en 3Sknit metode i produktionen, der sikrer dig et holdbart materiale. Denne bodystocking fås i en størrelse S/M/L, der svarer til størrelserne 34-40.

Kinky bodystocking der kun kan betyde én ting

Når først du iklæder dig denne kinky Obsessive bodystocking i net, ved din partner helt klart hvad klokken har slået. Så er det nemlig tid til en ekstra fræk stund sammen. Du kan heldigvis hurtigt hoppe i denne bodystocking, da den er lavet af et strækbart materiale, og ikke har nogen lukninger eller snører.

Designet giver dig en flot bar ryg, og med det høje hoftesnit vil dine kvindelige former blive fremhævet på den frækkeste måde. Med en kinky bodystocking som denne behøver du ikke andet, men du kan selvfølgelig altid finde et par frække selvsiddende netstrømper, der ville passe perfekt til.

Elastisk og holdbart materiale

Obsessive laver frækt lingeri og sexede kostumer, der alle er lavet i et strækbart materiale. Denne Obsessive bodystocking i net er derfor ingen undtagelse, der også er lavet i et yderst elastisk materiale. Det gør, at du nemt kan få den på og, at den er behagelig at bære.

Det delikate net er blevet styrket af en 3Sknit metode i produktionen, der styrker det tynde net mønster. Størrelsen S/M/L svarer til et taljemål mellem 60-85 cm samt et hoftemål mellem 90-105 cm.

Vægt134 g
Materiale

90% nylon, 10% elastan

Farve

Sort

Størrelse

Onesize S-L

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Mærke

Obsessive

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

  • Kinky bodystocking i net
  • Lavet i et strækbart og holdbart materiale
  • Med flot bar ryg
  • Fås i onesize S-L

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive Bodystocking i Net”