Obsessive BH Sæt i 2 dele

DKK 269,00

 • BH sæt med stropper og blonder
 • Regulerbare stropper og lukning
 • Lavet i et strækbart materiale
 • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

S/M
S/M
L/XL
L/XL
Ryd

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • BH sæt med stropper og blonder
 • Regulerbare stropper og lukning
 • Lavet i et strækbart materiale
 • Fås i str. S/M og L/XL

Læs Mere

Beskrivelse

Frækt BH sæt i 2 dele fra Obsessive

Forkæl dig selv med dette BH sæt i 2 dele fra Obsessive. Det forførende og sexet lingerisæt er alt, hvad du behøver, hvis du har en særlig fræk aften i tankerne. Sættet består af en BH med blonder og en matchende g-streng trusse.

G-stengen har ekstra stropper, der går om på bagsiden og danner et smukt mønster, hvor der ligesom forstykket er et lille blondemønster. BH’en er en halterneck med regulerbar lukning ved ryggen. Stropperne på BH’en kan ligeledes justeres.

God pasform med justerbare detaljer

Du føler dig allermest sexet, når du også føler dig godt tilpas. Derfor laver Obsessive lingeri, der er skabt til at kunne tilpasses til din krop. De regulerbare stropper på BH’en gør, at du kan få den til at sidde helt rigtigt, og det samme er gældende ved den justerbare lukning i ryggen.

Både BH og trusser er ligeledes lavet i et strækbart materiale. Materialet består af 90% polyamid og 10% elastan, og føles dejlig blødt mod huden. Det ekstra fleksible materiale gør, at sættet følger din krops former og sidder behageligt.

Find den rette størrelse

For at få den rette pasform er det naturligvis vigtigt, at du finder den størrelse, der vil passe bedst til dig og din krop. Dette BH sæt i 2 dele fås i to størrelser. Størrelse S/M svarer til str. 34-38. Denne størrelse vil passe dig med et brystmål på 80-90 cm og et hoftemål på 90-100 cm.

Størrelsen L/XL svarer til str. 40-42. Størrelsen passer et brystmål på 90-100 cm og et hoftemål på 100-110 cm. Ved at måle dig over brystet og hoften kan du få en god fornemmelse af, hvordan størrelserne vil passe dig.

Detaljer
Vægt90 g
Størrelse

S/M, L/XL

Farve

Sort

Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Mærke

Obsessive

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Obsessive BH Sæt i 2 dele

 1. Cille

  Flot sæt
  Sættet er virkelig flot og er generelt ret positivt overrasket over kvaliteten. Det tog lidt tid at få justeret de forskellige stropper og skulle også lige finde ud af hvordan jeg fik sat strømperne ordentligt til. Synes også at strømperne kunne have været en del af sættet, men sådan er det måske bare. Ellers et godt køb jeg er godt tilfreds med.

Tilføj en anmeldelse af varen