NO:XQSE Bodystocking i Net

DKK 129,00

  • Super fræk bodystocking i net
  • Elastisk stof, passer til str. S-L
  • Smukt design med åben ryg

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 26424411101 Kategorier: , ,

Bodystocking i net fra NO:XQSE

Skal forførelsens kunst tages til nye højder. Så er det denne bodystocking i net, du skal have fat i. Det afslørende netmønster indrammer alle dine fortrin og efterlader intet til fantasien. Der er ikke tvivl om, hvad du har i tankerne, når du viser dig frem i dette uimodståelige antræk.

Den afslørende bodystocking er lavet i et strækbart materiale. Det gør den nem at få på såvel som behagelig at bære. Du skal ikke bekymre dig om at få den af igen lige foreløbig takket være det bundløse design.

Et outfit der afslører det hele

Denne bodystocking i net har lange ærmer, der ender i et mindre netmønster. Det samme gør sig gældende ved halsen. Den har en åben ryg og g-streng design bagpå og et meget højt snit ved benene. Sammen med den bundløse egenskab, er der virkelig lagt i kakkelovnen til en uforglemmelig aften.

Du bestemmer selv om du vil skifte til det afslørende outfit, når muligheden byder sig, eller vil gemme det under dit normale tøj. Det vil uden tvivl være en velkommen overraskelse til din partner, når du vælger at afsløre, hvad du har gemt på hele aften.

Føl dig sexet og godt tilpas

Sexet og komfortabel udelukker ikke hinanden. For selvom denne bodystocking i net er utrolig fræk, vil du også føle dig godt tilpas. Den er nemlig lavet i et meget strækbart materiale, der samtidig er blødt.

Du kan derfor sagtens planlægge at bære outfittet hele aften. Når du føler dig godt tilpas, vil du også se mere sexet ud, hvilket din partner uden tvivl vil værdsætte. Modellen fås i en onesize svarende til str. S-L.

Vægt40 g
Materiale

90% Polyamid, 10% Elastan

Farve

Sort

Størrelse

One size

Vaskeanvisning

30 grader – Gerne i vaskepose eller vask den i hånden

Oversigt

  • Super fræk bodystocking i net
  • Elastisk stof, passer til str. S-L
  • Smukt design med åben ryg

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NO:XQSE Bodystocking i Net”