My Size XXL kondomer

DKK 10,00 DKK 8,00

  • Kondom i XXL størrelse
  • 64 mm – passer en omkreds på 13-14 cm
  • Optimal pasform og komfort
  • Lavet af naturligt latex

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): 36my64 Kategorier: , , , GTIN: 36my64

My Size XXL kondomer

Med disse My Size XXL kondomer kan du få beskyttelse, der passer perfekt til dig. My Size er et kondombrand, der laver kondomer i alle størrelser. Du kan derfor nemmere finde et kondom, der passer til lige præcis dig.

Med et kondom i den rette størrelse får du ikke bare bedre beskyttelse men også større komfort. Kondomet er helt klassisk og kommer med reservoir og glidecreme.

Hvad er en XXL størrelse?

My Size XXL kondomer er større end gennemsnittet. Kondomet har en bredde på 64 mm og en længde på 200 mm. For at finde ud af om denne størrelse er den rette for dig skal du måle din penisomkreds.

Mål din penisomkreds med et målebånd helt nede ved roden. Omkredsen skal måles i erigeret tilstand. Dette kondom passer en omkreds mellem 13-14 cm. Ved at vælge et kondom i den rette størrelse vil du få den bedste oplevelse, når du dyrker beskyttet sex.

Brug gerne ekstra glidecreme

Disse My Size XXL kondomer kommer med glidecreme, men det kan alligevel være rart at have lidt ekstra glidecreme. Med glidecreme mindsker du risikoen for at kondomet sprænger. Ved at bruge ekstra glidecreme sammen med kondom øger du altså beskyttelsen og komforten for både dig og din partner.

Du kan bruge både silikone- og vandbaseret glidecreme sammen med et latexkondom som dette. Det er blot vigtigt, at glidecremen ikke indeholder olie. Indeholder glidecremen olie vil den nedbryde kondomet og dermed mindske beskyttelsen.

My Size – kondomer til alle

Med et kondom fra My Size er du sikret den bedste pasform. My Size har nemlig skabt en række kondomer i forskellige størrelser. Det betyder, at du har flere at vælge i mellem og nemmere kan finde det, der passer til lige præcis dig.

Derudover er kondomerne fremstillet, så de tilpasser sig. På den måde får du et kondom, der giver den ønsket beskyttelse men som samtidig ikke kan mærkes eller hindre din nydelse.

Vægt 10 g
Bredde

64 mm

Længde

200 mm

Tykkelse

0,06 mm

Materiale

Naturlig latex

Farve

Gennemsigtig

Specielle Egenskaber

Med glidecreme og reservoir

Mærke

My Size

Oversigt

  • Kondom i XXL størrelse
  • 64 mm – passer en omkreds på 13-14 cm
  • Optimal pasform og komfort
  • Lavet af naturligt latex

Læs Mere

X