My-Size 57 mm kondomer – 10 stk

DKK 119,00 DKK 69,00

På lager

Varenummer (SKU): 10my57 Kategorier: , , , , GTIN: 4025838830144

My-Size kondomer – De bedste på markedet

Bruger du normalt L i kondom størrelse, og leder efter nye kondomer af høj kvalitet for den bedste nydelse og beskyttelse? Vi anbefaler My-size kondomer. Mærket My-size er kendt for at gå utrolig mege op i, at producerer de bedste kondomer på markedet. De har fokus på størrelse, beskyttelse og nydelse.

Har alle kondomer ikke det? – tænker du nok. Jo, det har de, men ikke på samme måde som My-size kondomer.

My-size kondomer – derfor skal du prøve dem

My-size fokuser især på forskellige størrelser og hvordan kondomet sidder på din penis. Derfor går de meget op i at producerer kondomer af høj kvalitet, der varierer i størrelse, er nemme at tage på og giver dig en fantastisk følelse.

De har for eksempel lavet både en app og en guide, så du kan finde netop den størrelse du søger. Størrelsen på din penis og størrelsen på kondomet afhænger ikke af længden af din penis, men omkredsen af din penis. Derfor handler det ikke om hvor lang din penis er, men hvor tyk den er.

Så når du måler din penis – som My-size har en guide udviklet en til – så handler det om diameteren. Når du så har målt din penis, så kan du snildt finde din næste kondom.

Denne kondom er 57 mm, og er et kondom der passer til dig som bruger størrelsen L  eller normale kondomer i den store ende. MY-sizer kondomer er veganske og er både med glidecreme og reservoir. Det er lavet af naturlig latex og tilpasser sig perfekt til din penis.

Denne pakke indeholder 10 stk. kondomer. Køb evt. også en vandbaseret glidecreme for ekstra nydelse.

Vægt 50 g
Størrelse

D:57mm – L:178mm – T:0,06mm

Specielle Egenskaber

med reservoir, med glidecreme, naturlig latex

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

X