My Size 64 mm kondomer – 10 stk.

DKK 119,00 DKK 69,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • XXL kondomer
  • Stor størrelse for bedre komfort
  • Lavet af naturligt latex
  • God kvalitet fra My Size
  • Kommer i pakker med 10 stk.

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 10my64 Kategorier: , , , , GTIN: 4025838830168

My Size 64 mm kondomer – ekstra store kondomer

Der er ikke noget værre end hvis kondomet strammer omkring penis. Det nedsætter desuden også sikkerheden. Men hvordan det tænker du måske? Når kondomet er for lille, øger det nemlig chancerne for at kondomet sprænger. Vil du bevare sikkerheden og undgå uønsket graviditet så køb et kondom, der passer til din penis.

Det er samtidig også vigtigt, at kondomet ikke er for stort. Så risikerer du nemlig, at det ryger af under sex. Størrelsen betyder altså ikke bare noget for din komfort, men også den sikkerhed som kondomet giver.

Et kondom til de veludrustet

Dette kondom er 6,4 cm i bredden og hele 22,3 cm langt, der svarer til et XXL til XXXL kondom. Desuden er det transparent og fremstillet i naturligt latex, og har både reservoir og glidecreme. På grund af kondomets størrelse er det lavet til mænd, der er så heldige at have en penis, der er større end gennemsnittet.

My Size er et mærke, der laver kondomer til alle størrelser. Deres størrelser er mere varieret, og deres kondomer findes i 7 forskellige størrelser. De mange størrelser gør, at du kan finde den, der passer bedst til lige netop dig.

Find din kondomstørrelse

Er du i tvivl om hvilken kondomstørrelse, der passer til dig? Så er du ikke den eneste. De fleste problemer som mænd oplever med kondomer, kommer af, at de bruger den forkerte størrelse. Den rigtige kondomstørrelse kan have stor betydning for ikke bare din komfort, men også den sikkerhed som kondomet kan give. Sørg derfor for, at du finder din rigtige kondomstørrelse.

Du finder ud af, hvilket kondom der passer dig ved at måle omkredsen af din penis. For at passe My Size 64 mm kondomer skal du have en penis omkreds på 13-14 cm. Længden på din penis er derfor underordnet i forhold til din kondom størrelse.

Sikker sex med My Size 64 mm kondomer

Udover at du naturligvis bør dyrke sikker sex, så kan det faktisk også føles helt naturligt at dyrke sex med kondom. Ofte hænger manglende kondom sammen med, at manden føler, at følsomheden bliver nedsat. Det kan skyldes, at du som mand ikke har fundet et kondom, der passer til lige præcis dig.

Faktisk er det hele My Size mærkets mission. Deres mange størrelser skal sørge for, at flere mænd kan finde den helt rigtige størrelse kondom. My Size 64 mm kondomer er deres næststørste kondom. Find din rigtige størrelse og oplev hvordan det smyger sig ind til huden på din penis.

Gør din oplevelse bedre med glidecreme

My Size 64 mm kondomer er med glidecreme, men det er ikke altid, at denne mængde er nok. Nogle fortrækker ekstra glidecreme, særligt ved analsex og det er intet problem. Brug gerne en vandbaseret glidecreme da den fungerer særligt godt sammen med kondomer.

Udover at gøre din oplevelse bedre er glidecreme også med til at gøre din sex endnu mere sikker. Kondom og glidecreme er det perfekte match, når det kommer til at dyrke sikker og god sex. Glidecremen mindsker nemlig modstand og slid, og gør derfor risikoen for at kondomet springer mindre.

Opbevar dine My Size 64 mm kondomer korrekt

Udover at det er vigtigt, at du bruger kondom, og at du bruger det rigtigt. Så er det selvfølgelig også vigtigt, at du opbevarer dine My Size 64 mm kondomer korrekt. På den måde forhindrer du, at de bliver beskadiget eller andet, der mindsker deres holdbarhed. 

Det bedste er at lade kondomerne ligge i den æske, de kommer i. Det kan faktisk ikke anbefales at have dem liggende løst i lommen eller pungen. Hvis du skal have et kondom med dig, er det derfor vigtigt, at du ikke klemmer det, eller lægger det med skarpe ting, der kan prikke hul på det.

Vægt 50 g
Tykkelse

0,06 mm

Diameter

64 mm

Længde

223 mm

Specielle Egenskaber

Ekstra store

Materiale

Naturlig latex

X