My Size 60 mm Kondomer – 10 stk

DKK 69,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Kondom af højeste kvalitet
 • Med glidecreme og reservoir
 • Fremstillet af naturligt latex
 • 60 mm – svarer til 12-13 cm i penisomkreds

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10my60 Kategorier: , , , GTIN: 4025838830151

My Size 60 mm kondomer – kvalitetskondomer i den rette størrelse

Med kondomer fra My Size kan du finde en størrelse, der sidder helt rigtigt. I stedet for blot at have tre standardstørrelser, tilbyder de hele syv forskellige størrelser. Det giver altså dig de bedste forudsætninger for at finde den helt rigtige kondomstørrelse.

My Size 60 mm kondomer svarer til en penisomkreds mellem 12-13 cm. Du kan med fordel måle din egen penisomkreds. Så er du sikker på, at denne størrelse er helt rigtig for dig. Derudover lever My Size kondomer selvfølgelig op til alle standarder og krav. Kondomerne er med reservoir og glidecreme.

Hvorfor skal jeg vælge kondomer fra My Size?

My size kondomer udvikler kondomer af den bedste kvalitet til alle mænd. De har stor fokus på størrelsen, hvilket er utrolig vigtigt for, at et kondom er behageligt at have på, for at det giver den optimale beskyttelse.

Med hele syv størrelser at vælge imellem er der helt sikkert også en til dig. Udover de mange forskellige størrelser, så får du selvfølgelig også et kvalitetskondom fremstillet af førsteklasse naturlig latex.

Er 60 mm den rigtige størrelse til dig?

Størrelsen har stor betydning for både kondomets beskyttelse og din komfort. For at finde din størrelse skal du ikke kigge på længden af din penis men omkredsen. My Size har faktisk lavet en guide, så du nemt kan finde din størrelse.

Du kan dog også blot bruge et normalt målebånd. Du måler din penisomkreds i erigeret tilstand. Derudover skal du sørge for at måle helt nede ved roden. Er din omkreds mellem 12-13 cm, er det My Size 60 mm kondomer du skal have fat i.

Høj beskyttelse og komfort med det rette kondom

Du kan gøre dig selv en stor tjeneste ved at bruge lidt ekstra tid på at finde et kondom i den rette størrelse. Mange af de gener du oplever ved brug af kondom, kommer nemlig af, at det er den forkerte størrelse. Både et kondom der er for stort og for lille kan for eksempel mindske følsomheden.

Derudover vil et kondom i den forkerte størrelse også give mindre beskyttelse. Kondomet kan enten glide af eller revne under brug. For at øge beskyttelsen og komforten, anbefaler vi også altid, at du bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med kondom.

Vægt50 g
Bredde

60 mm

Længde

193 mm

Tykkelse

0,06 mm

Materiale

Naturlig latex

Specielle Egenskaber

med reservoir, med glidecreme, naturlig latex

Mærke

My Size

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

 • Kondom af højeste kvalitet
 • Med glidecreme og reservoir
 • Fremstillet af naturligt latex
 • 60 mm – svarer til 12-13 cm i penisomkreds

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Sørg for at penis er stiv
 2. Riv forsigtigt hul på pakken
 3. Tag fat med pegefinger og tommel på spidsen af kondomet
 4. Sæt kondomet på penis og rul det ned over penis

Efter brug:

 1. Rul kondomet af
 2. Slå en knude på det
 3. Tjek at der ikke er hul
 4. Smid det ud

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “My Size 60 mm Kondomer – 10 stk”